Ovim zodijacim je sudjeno da se za sve duplo vise BORE NEGO DRUGI!

Ovim zodijacim je sudjeno da se za sve duplo vise BORE NEGO DRUGI!

20. kolovoza 2020. 0 By Maja

RAK

Ma koliko ovaj zodijak bio dobar, njemu je ipak sudjeno da se za svoju srecu mora izboriti. Ne tek tako boriti vec duplo vise nego drugi. Nije on ni naucio da nesto dobije na lagn nacin, jer citav njegov  zivot je borba.

Ipak to ga nece natjerati da odustane. On je uporan i zna sta zeli, pa makar se za to morao duplo boriti. Sreca mu je cesto okretal ledja, ali ovaj zodijak je neunistljiv.

On tacno zna sta zeli i ne postoji sila koja ce ga natjerati da odustane od svojih ciljeva. Tesko mu jeste, ali on ce se potruditi da ostvari svoje snove. Koliko god gato kostalo jer on nije naucio drugacije.

Njegov zivot je borba od koe on ne odustaje. Nikada ni pod koju cijenu. Istina je da je njegov put trnovit ali on se bori za svoju srecu sve dok ima snage u sebi.

Odustati nece, bez obzira koliko njegov pit bio trnovit. On je bice koje ce se na kraju izboriti za svoju srecu jer on je borac, a borci nikada  ne odustaju.

On zna da mu nije uvijek lako, ali niko njega ne moze zaustaviti. Sreca njega prati, i kao to cini sporim koracima ona ce doci do njega.

Ovaj zodijak zna sta zeli i ne postoji sila koja ga moze odgovoriti da se on pretanme boriti za svoje snove. Raku nije uvijek lako, ali on zna stazeli i kada mu je najteze-

Neka je njegov put tezi, to od njega pravi samo jacu osobu koja zna sta zeli u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2