Ovim zodijacim je sudjeno da se za sve duplo vise BORE NEGO DRUGI!

Ovim zodijacim je sudjeno da se za sve duplo vise BORE NEGO DRUGI!

20. kolovoza 2020. 0 By Maja

BLIZANCI

Put jednog blizanca nikada nije bio lagan. Njegov zivot nije bajka, ali ovo bice zna sta zeli u svom zivotu i da se za to sto zeli mora boriti.

Njegov put je tezak, uvijek pracen iskusenjima i izazovima.Ali ovaj zodijak se nikada neije oslanjao na druge, ma koliko njegov put tezak bio.

Sreca mu mozda nije vjerna pratilja, ali on itekako zna da je izazove. Prkosi sudbini jer zna da nista nece postici ako se preda. Cesto je i njemu svega, ali on ustane i nastavi dalje.

Ovaj borac zna da ziovt prema njemu nije uvijek posten, ali on zeli sretan zivot i za njega se trudi svim snagama. Ne moze sudbina njemu nista jer on je jaci od svih izazova koji mu se dese.

Naucio je tako  ne moze se on protiv toga boriti da mu je sve  zivotu teze, ali on ce se potruditi da sebi ipak ostvari sve sto zelli.

Ovog zodijaka zivot uzallud stavlja na razna iskusenja jer  on je odlucio uspijeti i to ce i postici. Sreca je njem bitna i on se asvoju srecu bori. Uprklos svim iskusenjima on neodustaje.

Ovaj zodijak je izabrao srecu i nista drugo. Ne moe njemu sudbina nista jer on zna koliko je jak i koliko moze postici u svom zivotu.

Moze sudbina da ga baca na pod, ali on ce ustati jaci i odlucniji nego ikada. Sreca je njemu sve i on ce je i postici.

 

Stranice: 1 2