VODOLIJA CE zadnje dane avgusta PROVESTI MIRNO, a RIBU CEKA NESTO NESTVARNO!

VODOLIJA CE zadnje dane avgusta PROVESTI MIRNO, a RIBU CEKA NESTO NESTVARNO!

20. kolovoza 2023. 0 By Lala

VODOLIJA:

Posao:

Vi ste vrlo vredni i delujete kao udruzeni tim, koji uvek moze da racuna na svoj tim kolega. Takodje mogu i oni na vas da racunaju u svako doba i u svakoj prilici. Cesto se menjate, usaglasavate i jedno drugome ulecete u problematicna resenja. Zato ste tako uspesni i toliko cenjeni kao covek i kao kolega.

Vas posao zahteva takav sistem rada pa ste prezadovoljni i svojim saradnicima i njihovim ukupnim zalaganja.

Do skoro ste imali u timu problem sa saradnikom koji se izdvajao i lenoscu i nacinom saradnje. Sve sto biste postizali timski on je kvario, nastojao da umanji vrednost svih a samo sebe da izdigne.

Na zalost, morali ste ga udaljiti, i mada vam je bilo tesko sto ste ga izbacili iz tima, sada vidite da niste pogresili. Lancani rad zavisi od svih istovremeno, i ako samo jedno pocne da pravi zastoj, sve je uprskano.

Vasi poslovni nacrti i planovi  bice uspesno realizovani na vreme.

Ljubav:

Vase emotivno polje trpi neke izmene, ali se nadate na bolje.Do sada je bilo svega, ali sada je sve kako treba i u najboljem redu. Oboje ste saglasni u planovima, u daljoj  buducnosti, pa i ovim nerednim danima. Oni ce za vas biti i lepi i mirni, jer vas nista ne brine.

Vas stav je da se oboje moraju zauzeti na polju emocija i svega ostalog. Vezu cine dvoje a ne jedno, koje mora da vuce i nosi teret ljubavi a da i ono drugo samo uziva . Oboje moraju dati sve od sebe, pa ste i oboje i zadovoljni onim sto imate.  Imate svoj mir, harmonicno stanje u vezi, koje ne biste menjali ni za bilo sta.

Zdravlje:

Bar je ono pod kontrolom , bar za sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2