LJUBAVNI HOROSKOP za 22.avgust: SAVRSEN DAN za NOVE VEZE i POMIRENJA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22.avgust: SAVRSEN DAN za NOVE VEZE i POMIRENJA!

21. kolovoza 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

 

Vasa ljubavna situacija bas i nije idealna ali vi se nosite sa tim. Konacno ste shvatili da na neke stvari ne mozete da uticete te ste spremni da se borite za svoje snove na polju karijere i da sacekate pravo vreme da vam se desi ljubav.

STRELAC

 

Svesni ste svoje greske i onoga sto ste uradili i  da ste time osobi do koje vam je stalo slomili srce.

Medjutim,ona ne moze tako lako da se pomiri sa tim, i time sto se vi kajete ne znaci da ce njoj biti  lakse i da ce je bol proci.  Dajte joj vremena.

JARAC

 

 

Nista se ne desava na polju ljubavi kada ste vi u pitanju, pa ce Jarcevi koji su u vezama imati jedan krajnje monoton i dosadan dan sto se ljubavi tice, bez ikakvih desavanja… Dok ce slobodni Jarcevi da se posvete druzenju sa prijateljima.

 

VODOLIJA

 

Nema nikakvog razloga da se  brinete za vasu ljubavnu buducnost i da unapred mislite o svemu na sta ne mozete da uticete.

Savet zvezda je da se opustite i da uzivate u lepim  trenucima koje vam zivot nudi,pri tome ne misleci na to sta ce biti sutra.

 

RIBA

Odlican dan za vas,drage Ribe. Danas ce slobodni pripadnici ovog znaka imati priliku da upoznaju jednog Ovna sa kojim ce vrlo brzo uci u romansu, dok ce Ribe koje su vec u vezama danas dobiti najlepsi moguci dokaz ljubavi od osobe do koje im je stalo.

 

 

Stranice: 1 2