STRELAC ce biti SRECAN do kraja meseca a JARCA CEKA RAZOCARENJE U LJUBAVI!

STRELAC ce biti SRECAN do kraja meseca a JARCA CEKA RAZOCARENJE U LJUBAVI!

19. kolovoza 2022. 0 By Lala

STRELAC:

Posao:

Vas posao je u procvatu jer ste sve ucinili da bude tako.Vi ste jako vredni i odani poslu, i nikad nista ne prepustate slucaju.Ne cekate da se gomilaju poslovi , koje kasnije necete postici, ni dan i noc da radite.

Sebe necete da dovodite u takve situacije. Za sebe radite najbolje stvari, pa zato ste uvek odgovorni.

Period pred vama ste planirali da obavIte neke kucne obaveze i da se pozabavite nekim licnim poslovima.  Sa kolegom se dogovarate da napravite neki manji privatni biznis koji bi urodio plodom.

Nesto sto bi dobro prolazilo u vasoj okolini.Dovoljno je da za pocetak steknete kupce iz vase blizine, one koje poznajete i to ce biti pun pogodak.

Vas stalni posao nece trpeti jer ste odgovorni, i obavljate sve na vreme.Uz to ste jako savesni, odgovorni na svim poljima i ulivate poverenje vasih poznanika i prijatelja. Svi ce radje kupovati od vas  nego da placaju prevoz do grada da idu u kupovinu.

Vama ce krenuti lepo i bicete duplo zadovoljni.

Ljubav:

Vi ste od onih cija ljubav nije do sada bila bas velika.Do sada ste imali krace veze, u kojima je bilo kratko lepo, ali to nije ono sto vi trazite. Vi ste od onih koji zele duboku i veliku ljubav koja ce biti izvor ljubavi i iskrenosti. O takvoj vezi sanjate posle veza koje nisu ostavile traga, ni u vremenu, kao ni u vasoj dusi.Ono sto trazite su jedino emocije i postovanje, a za sve drugo , vi cete se zajedno izboriti.

U danima pred vama dolazi ljubav a sa njom i sreca o kakvoj ste sanjali.

Zdravlje:

Vase zdravlje zahteva malo vise licne paznje.Otidjite zubaru, dok jos nije kasno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2