LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23.avgust:Kome znaku slijedi BRODOLOM a kome mirna PLOVIDBA?

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23.avgust:Kome znaku slijedi BRODOLOM a kome mirna PLOVIDBA?

22. kolovoza 2020. 0 By Lala

 

 

DEVICA

Lomite se sa partnerom oko neceg sto se tice zajednickog zivota. U pitanju je rasprava sa cijim roditeljima zivjeti,  u cijem stanu ili nesto slicno. Svako od vas navija  na svoju vodenicu , a veza se ljulja. Nepotrebno je, vjerujte.

Savjet je da vam je najbolje biti nezavistan i od jedne i druge strane.

 

VAGA

Duge i neprospavane noci stoje za vama zbog  vase neodlucnosti i preispitivanja. Odgovore na sva pitanja koja ste sebi postavljali ste dobili. Svako za i protiv ste vagnuli. Srecom ste zadovoljni svim odgovorima. To sto ste preispitali i sebe i partnera, dalo vam je krila za mirnu plovidbu. Sreca se smjesi, a vjetrovi su povoljni.

 

SKORPIJA

Danas budite kao buba, jer ako pokazete zaoke, zazalicete ,a to ce se odraziti na vas. Partner dugo trpi zbog neceg sto ste sami  napravili a vi se ponasate kao da je kriv neko treci.Jedna pogresna rijec prevrsice casu.

Budite danas posebno dobri, kao melem.

 

STRELAC

Dan koji je pred vama bice jedan u nizu kada je sve po vasem i onako kako vi diktirate.

Ljubav nije diktat, niti kontrolni na prepad. Ona se gaji i njeguje, svakoga trenutka i svakoga dana. Ne treba vas na to podjecati ni drugi, a kamoli partner.

 

JARAC

Koliko date , toliko uzmete. Mislite li da se tako mjeri svaki trenutak, svaki osjecaj i svaki znak paznje. To nije ljubav vec pazar. Danas razmislite kako cete dalje .Ili cete promjeniti sebe i svoja pravila, ili cete se pozdraviti sa partnerom.

Danas je vrijeme za preokret.

 

 

VODOLIJA

 

Pred vama je mirna plovidba u dvoje. Dva bica koja postaju jedno i  cine jedan savrsen sklad. Cestitamo na uspjehu i savrsenstvu koje moze da ima jedan par. Kakvo je vase danas , takvo ce biti i sutra. Samo nastavite plovidbu, nad vama su plavi oblaci i suncano nebo.

 

 

Stranice: 1 2