Ovan ne zna sta ga je snaslo, Lav spreman na sve, Skorpija silno pati…

Ovan ne zna sta ga je snaslo, Lav spreman na sve, Skorpija silno pati…

22. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Mnogo truda ulazete u sve sto vam je bitno, ali kao da vas trenutno prati nestretna zvijezda. Nikako da dodjete do cilaj kojeg ste sebi zamislili, mada dajete svoju zadnju snagu da uspijete sto vise.Sreca vas zaobilazi a vi ne znate razlog zasto. Cinite sve, ali nista da se desi po vasim zeljama.

Bez obzira na sve, vi niste bice koje ce tek tako odustati. Borite se jer znate zasto i zbog koga. Naredni period donosi neke promjene u vas zivot koje ce vas ostaviti bez teksta.

Vama se na poslovnom polju otvaraju tolike poslovne mogucnosti da ni sami necete znati sta vas je snaslo. Velika sreca je pred vama koja ce vam donijeti mnogo, posebno kada  je novacu pitanju.

Vas ocekuju veci novcani dobitci koji ce vam pruziti nove prilike da vas novac investirate u dobre poslove.

Niste odustali od svoje srece, i vi cete postici mnogo vise nego sto ste to mogli ocekivati. Sreca vas prati i nece tako lako otici sa vase strane.

 

LAV

Spremni ste  trenutno na mnogo toga kako bi uspjeli poboljsati vasu zaradu. Radite mnogo i ne plasite se novih izazova. Vama je poslovni uspjeh mnogo  bitan ,jer vase finansije nisu onakve kakve trebaju da budu. Pokusavate sve , ali iz krize nikako da izadjete.

Trenutno ste spremni na sve kako bi poboljsali vase novcano stanje. Vi se u narednom periodu necete morati mnogo brinuti, jer vas ocekuju dobitci koje ste iskreno zasluzili.

Vi ste osoba koja je uvije isla na sve ili nista, ali uskoro ce se ipostaviti da se je vas riziko isplatio.

Koliko srece je pred vama pokazace vasi novacni dobitci koji uskoro slijede.

Isli ste na sve ili nista i bili ste spremni na sve. Dolazi period u kojem cete biti mnogo sretni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2