Izaberi svoju SRETNU DJETELINU: Ona otkriva ste je NAJLJEPSE sto te ceka do KRAJA LJETA!

Izaberi svoju SRETNU DJETELINU: Ona otkriva ste je NAJLJEPSE sto te ceka do KRAJA LJETA!

23. kolovoza 2021. 0 By Maja

DJETELINA BROJ 1)

Ti si osoba koja svakome zeli samo najbolje. U tvom zivotu nema mjesta za mrznju i ljubomoru. Koliko god tebi neko zelio zlo, ti njemu uvijek zelis dobro jer znas da se u zivotu sve vraca. Nisi osoba koja zudi za osvetom, zapravo ti si osoba koja ima toliko dobru dusu da je to prosto neopisivo.

Svakome zelis dobro pa cak i onima koji to tebi ne zele. U dusi si dobar jer znas da se dobro dobrim vraca.  Uvijek si na ljepsoj strani zivota jer ti ne zelis da budes kao osobe koje tebi zele zlo.

Sreca je za tebe nesto posebno i ti si na svemu lijepom sto ti se desi u zivotu zahvalan. Do kraja ljeta ce se tvoj veliki san ostvariti. Posloni uspjeh te ocekuje jer ti si bice koje se je uvijek borilo za svoju srecu.

Do kraja ljeta ces uspjeti ostvariti jedan veci novcani dobitak. Sreca je na strani dobrih ljudi i ti si sigurno jedan od njih. Novac koji ces dobiti mnogo toga ce olaksati.

 

DJETELINA BROJ 2)

Sreca je za tebe nesto posebno, nesto sto te nije uvijek pratilo u zivotu. Uvijek si svakome mislio dobro ali sreca je tebe vrlo vjesto zaobilazila. Koliko god si se ti trudio da postignes vise, ti si na zalost cesto morao da se suocis sa razocarenjima.

Tvoj put nikada nie bio jednostavan, ali ti si se u zadnem periodu trudio kao nikada do sada.Zelio si da postignes mnogo ali to ti nije polazilo za rukom.

Ni sam cesto ne mozes sebi da objasbis zasto se neke stvari bas tebi desavaju.

Tvoja velika sreca tek dolazi krajem ljeta. Sreca kakvu mozda nisi mogao ni zamisliti jer ces ti napokon uspijeti da ostvaris mnogo.

Tebi ce mnogo toga krenuti na bolje, kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju. Sreca ce rtebe poceti da prati na svakom tvom koraku.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2