PRONADJI GRESKU na slici: To ce moci samo onaj ko ima OKO SOKOLOVO-da li si GENIJE ili NISI?!

PRONADJI GRESKU na slici: To ce moci samo onaj ko ima OKO SOKOLOVO-da li si GENIJE ili NISI?!

15. travnja 2023. 0 By Maja

Evo nas sa jos jednom skrivalivcom koja od vas zahtjeva veliku paznju i koncentraciju. Do sada smo vam donosili razne skrivalice i zagonetke koje te uvijek vrjedno rjesavali.

I ovaj put dvam donosimo jednu slatku skrivalicu koju ce samo najuporniji od vas uspijeti rijesiti. Kao sto vidite na slici se nalazi mnogo slatkih zeceva koji su na prvi pogled svi isti.

Ali nasa skrivaliva ne bi bila zanimljiva da su oni svi kao jedan. Jedan se razlikuje i to je je jos veci izazov. Kada vam napravimo skrivalicu  u kojoj se nalazi vise razlika, lakse ih je uociti. Ali ovakj put samo jedan slatki zec je drugaciji od ostalih.

Jedan kojeg vi morate pronaci. Znamo da uzivate u rjesavanju nasih skrivalica izagontkitako da se nadamo da cete se i ovaj pt lijepo zabaviti.

Skrivalica nije jednostavn ai samo neki od vas ce uspijeti da rijese nas danasnji zadatak.Lako nije ali bitno je d ase potrudite i da pronadjete zeca koji se razlikuje od ostalih.

Uz malo upornosti cete uspijeti da pronadjete razliku koja nije lako za uociti. Mnogo se trudite da rijesite svaki nas zadatak, ali ovaj put ce vam trebati mnogo vise vremena nego inace.

Pogledjte  pazljivo na sliku koja je pred vama. Vidite li razliku ili ste vec poceli da odustajete? Nadamo se da necete odustati sve dok ne pronadjete zeca koji je drugaciji od ostalih.

Pred vama su mnogi zecevi ali samo jedan je drugaciji, ali koji?

Ukoliko ne mozete da pronadjete razliku, mi vam kao i uvijek donosimo rijesenje na sljedecoj stranici. Nadamo se da cete na iducu stranicu preci samo kako bi uporedili vas rezultat sa nasim.

Kao i uvijek igramo posteno i naravno da cemo vam trazeno rijesenje prikazati ukoliko ne mozete da uocite gresku.

 

Nastavak  na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2