Horoskop tuge: Ovim znacima ce AVGUST doneti teske trenutke!

Horoskop tuge: Ovim znacima ce AVGUST doneti teske trenutke!

24. srpnja 2020. 0 By Lala

Nekim znacima ce mesec avgust doneti prelepa desavanja u kojima ce uzivati, a nekim mnogo tuge. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Raka i Strelca da ih ocekuje veoma tezak mesec tokom kojeg ce imati mnogo razloga za tugu…

 

RAK

Dragi rakovi, vi imate osecaj da se u vasem zivotu mnogo toga menja na bolje i vi se nadate da ce se slicno nastaviti i tokom meseca avgusta.. Medjutim, to se nazalost nece desiti. Vas zapravo tokom avgusta ocekuje samo mnogo razloga za tugu. I zbog toga vam nece biti ni malo lako tokom septembra.

Ono sto je cinjenica jeste to da cete vi moci da budete zadovoljni sa vasom finansijskom situacijom tokom avgusta, ali vi necete moci da budete zadovoljni sa desavanjima na planu ljubavi. Vi cete zapravo tokom avgusta veoma tesko moci da izbegnete ljubavni kraj i to sve zbog postupaka vaseg partnera.

Vama ce tokomavgusta biti sruseni mnogi snovi, a vama ce snove srusiti vas partner sa nekim postupcima. Vas narucito mnogo problema na planu ljubavi ocekuje tokom prve polovine meseca avgusta i vas partner ce vam sa jednim postupkom slomiti srce. Vi cete pokusati da oprostite to voljenoj osobi, ali vi prosto u tome necete uspeti. Mesec avgust ce vam doneti zaista mnogo razloga za tugu i problema na planu ljubavi i vasoj vezi ce vrlo verovatno doci kraj tokom natrdnog meseca.

Predstoje vam desavanja koja vi ni sa cim niste zasluzili, a zbog tih desavanja vam nece biti ni malo lako.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2