LJUBAV ili VELIKI NOVAC: Ono sto si prvo vidio na slici otkriva STA TE CEKA do KRAJA GODINE!

LJUBAV ili VELIKI NOVAC: Ono sto si prvo vidio na slici otkriva STA TE CEKA do KRAJA GODINE!

15. travnja 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO SOVU

Ti si osoba koja se je uvijek zauzimala samo za ljubav. Ti bez ljubavi ne mozes postojati jer je ona za tebe sve u  zivotu.Volis cielim srcem, ali nisi uvijek dobivao istu kolicinu ljubavi koju si pruzao.

Sa tvojim osjecanjima su se neke ljubavi samo igrale. Uvijek si davao sve od sebe za osobu koju volis, ali ljubav koju si zaista zasluzi nisi dobio.

Ne ljutis se zbog toga jer ti znas da i za tebe postoji ljubav koju si zasluzio. Malo je tebi za srecu potrebno, smo iskrena ljubav i ti si sretan.

Ali kao da te je zaobilazila ljubavna zvijezda jer mnogo srece zaista nisi imao.

Ipak to ne znaci da tebe ljubavna sreca nece stici. Hoce, i ti ces biti najsretnija osoba na svijetu. Ti ces do krja godien upoznati svoju srodnu dusu.

Osobu koja ce za tebe ciniti sve i kkoja ce tebe postovati kao sto si i ti uvijek postovao svoje bivse ljubavi.

Koliko ces biti voljen neces ni sam moci vjerovati.

Ti ces dozivjeti ljubavnu srecu kao niko do sada. Pred tobom je ljubav iz bajke koja ce tvoj zivot zauvijek promijeniti. Trebace ti vremena da se naviknes na toliku ljubav jer ovoliko ljubavi se ne desava svakome.

Do kraja godien ti ces biti najsretnija osoba na svijetu.Tvoja srodna dusa koju ces sresti svaku zelju ce ti htjeti ispuniti.

Ti is zaista zasluzio da budes voljen cijelim srcem. Uvijek si dvao sve za ljubav, uskoro dolazi vrijeme u kojem ce jedna osoba za tebe sve ciniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2