Ovim zodijacima ce MNOGO TOGA  krenuti NAOPAKO pocetkom JESENI!

Ovim zodijacima ce MNOGO TOGA krenuti NAOPAKO pocetkom JESENI!

30. kolovoza 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Mada se vi mnogo trudite da se ostvarite na poslovnom polju, sreca nikako da vas stigne. Pokusavate sve ali vrlo malo toga uspijete ostvariti u svoju korist.

Trenutno vas zaista prati nesretna zvijezda jer vasi ciljevi su iskreni, ali sreca nikako  da pokuca na vasa vrata. Nista drugacije nece biti ni pocetkom jeseni.

Na zalost mnogo toga ce vam krenuti naopako jer sreca nikako da uprati vas korak. Sigurno je da ce vam doci bolja vremena, alinikao pocetkom ove jeseni.

Na poslovnom polju vas ocekuej jedno veliko razocarenje za koej nikako niste spremni. Umjesto novcanih doitaka, vas na poslovnom polju ocekuju gubitci koji vam zaista nisu potrebni.

Ni na polju ljubavi necete imati vise srece jer vas ocekuju velike nesuglasice s voljenom oosobom.

Ne gubite nadu jer doci ce vam bolaj vremena. Sada je bitno da sacuvate svoje nerve i da ne donosite nagle odluke. Budite strpljivi i pokusajte i situacie koja je pred vama ipak izvuci najbolje za sebe.

Nikada nistte gubili nadu,  pa cak ni kada vam je bilo najteze. Imajte na umu da je ovo samo prolani period koji vas ne smije dovesti do ocaja.

Vas ce sreca jos pogledat, ali do tada se potrudite da ostante smirteni i da mislite pozitivno. Poslovni neuspjeh je ono sto vam je najmanje potrebno jer novac vam je preko potreban,

Ipak vi ste jaka osoba koja je i do sada nalazila rijesenje za svoje probleme. Nesretna zvijzda vas prati, ali kao sto smo vec naglasili, imajte na umu da vam dolaze bolja vremena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2