DNEVNI  HOROSKOP za 27.avgust:  Ovnovi,budite danas MIRNI jer  je RASPRAVA vrlo moguca!

DNEVNI HOROSKOP za 27.avgust: Ovnovi,budite danas MIRNI jer je RASPRAVA vrlo moguca!

26. kolovoza 2020. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage divan dan vas ocekuje, vas danas ocekuje samo mnogo srece. Danas vas zahvaljuci sreci zvezda ocekuju neka prelepa desavanja koja ce vam vratiti osmeh na lice. Vi cete danas narucito mnogo razloga za srecu imati na planu ljubavi.

SKORPIJA

Drage skorpije potrebno je da shvatite da u svakoj vezi ima mnogo problema pa samim tim i u vasoj. Vi se zaista borite kako bi resile probleme, medjutim vi veoma cesto sa nekim nepromisljenim postupcima samo sebi stvarate jos vece probleme. Morate pokazati smirenost i stalozenost ako zelite da vasi problemi postanu proslost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dragi strelci vama je trenutno najvise potreban odmor, a upravo priliku da se odmorite imate danas. Naime, danas ne radite i upravo cete danas imati mnogo slobodnog vremena. Vi trebate dan pred vama iskoristiti za odmor, ali i za razmisljanje posto su vama neke manje promene svakako potrebne.

JARAC

Dragi jarcevi nemojte dozvoliti dragim osobama da koriste vasu dobrotu. Mnoge vase drage osobe zapravo ne zasluzuju da se tako brizno i zastitnicki ponasate prema njima. Potrebno je da se promenite i da se ponasate prema dragim osobama samo onako kako one zasluze.

VODOLIJA

Drage vodolije pred vama je veoma vazan dan tokom kojeg vas ocekuju neka znacajna desavanja. Naime, danas cete uspeti u necemu sto pokusavate vec dugo vremena, upravo cete danas uspeti da resite ogroman broj problema, a vama ce to biti od ogromnog znacaja.

RIBE

Drage ribe nista nije onako kako izgleda, pa samim tim vas partner nije iskren prema vama u onolikoj meri u kojoj bi trebao biti. Zapravo je vas partner ucinio nesto veoma lose pre odredjenog vremena, medjutim njemu nedostaje hrabrosti kako bi vam to saopstio. Trebate biti izuzetno oprezne.

Stranice: 1 2