Izaberi NAJLJEPSU ZIVOTINJU: PRECIZAN TEST LICNOSTI o TVOM KARAKTEERU!

Izaberi NAJLJEPSU ZIVOTINJU: PRECIZAN TEST LICNOSTI o TVOM KARAKTEERU!

26. kolovoza 2021. 0 By Maja

MACKA

Ti si osoba koja je cesto iskrena, ali i koja zna da se posluzi lazima kada zatreba. Svezavisi od toga hoce li ti ta laz donijeti neku korist. Ti imas velike poslovne ambicije, i cesto ne biras nacin kako da postignes ono  sto zelis. Ako to znaci d moras nesto slagati, onda ces ti to i uciniti. Ali tebe poslije svake lazi grize savjest.

Nisi neko ko uziva u tome, tise posluzis latima samo po potrebi, one nisu tvoja navika. Cinjenica je da kada je novac u pitanju mozes mnoog toga da ispricas u svoj korist, pa i ako nije sve istina sto kazes.

Ti si osoba koja je uvijek pokusavala da se vodi istinom, alidi vrzo shavtio da te to ne vodi daleko. Zelio si uspjeh i sa malo neistine si ga i dobio. Svedok tvoje lazi ne vrijedjaju druge ljude, ti se ne plasis. Grize te savjest, sto znaci da ipak to sve cinis kako bi ti postigao nesto, nikada svojim rijecima ne bi uvrijdeio druge ljude.

 

DELFIN

Cesto zaboravljas da tvoj put nie bio uvijek jednostavan kao sto je to danas. Ti si pokusavao mnogo u svom zivotu, ali u onom momentu kada si uspio da nesto postignes, tvoj karakter  se je promijenio. Brzo si zaboravio svoje pocetke i ljUde koji su ti bili od velike pomoci.Poceo si da mislis samo na sebe,  i na to koliko ti mozes postci u svom zivotu. Malo vremena imas za bilo sta osim posla, novac ti je jako bitan.

Na zalost on ti je potao preci od svega, jer tebi nikada nije dovoljno. Nisi mnogo skromna, a to si nekada bio. Ljudi su tebe mnogo cijenili, li to danas ne cine mnogi. Skoro da te to uopste ne dotice, sve dok ti postizes sto sebi zamislis. Brzo zaboravljas ljude koji su ti mnogo pomogli. Ti u dusi nisi losa osoba, ali je novac nadvladao sa tobom.

 

Nastvak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2