Ove dame zodijaka se bore za svoj srecu kao malo ko drugi!

Ove dame zodijaka se bore za svoj srecu kao malo ko drugi!

27. kolovoza 2020. 0 By Maja

ZENA LAV

Ova ponosna dma zodijaka nikada ne oklijeva kada je njena sreca u pitanju. Ona se bori za svoju srecu i nista ne prepUsta slucaju. Ona zna da se mora boriti i nikome ne dozvoljava da joj se petlja u njenu srecu. Ona zna sta zeli i ne plasi se da to i ostvari.

rudi se za sve svoje snove. Nikada se nece zaliti jer ona zn da se samo mora boriti ako nesto zeli. Vrijedna je i ne plasi se nikakvog posla sve do je to posteno i iiskreno kao sto je i ona sama.

Uspijesna je, ali ona je mnogo cinila za svoj uspjeh. Nikada se u zivotu nije plasila da kaze svoje misljenje, jer ona ma veliku vjeru u sebe,

Ova lavica se bori dop zadnje i niakda nece dozvoliti da joj se neko petlja u njenu srecu.Uporna  je i hrabra i i tacno zna sta zeli da postigne.

Sa njom nema igre jer ona se bori za sve sto joj je bitno u zivotu. Mada je ona jedno divno bice, kada joj se neko pocne petljati u njen posao moze ona i drugacije.

Ne dozvoljava nikome da joj oduzme srecu za koju se je on tako dugo borila. Uvijek nastoji da bude pravedna prema svima, ali u njenu srecu dirne bolje neka se skloni njoj sa puta.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikoga ona ne dira, ali ne dozvoljava ni da nju neko dira kada je u pitanju njen uspjeh-

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2