Ove dame zodijaka se bore za svoj srecu kao malo ko drugi!

Ove dame zodijaka se bore za svoj srecu kao malo ko drugi!

27. kolovoza 2020. Off By Maja

ZENA LAV

Ova ponosna dma zodijaka nikada ne oklijeva kada je njena sreca u pitanju. Ona se bori za svoju srecu i nista ne prepUsta slucaju. Ona zna da se mora boriti i nikome ne dozvoljava da joj se petlja u njenu srecu. Ona zna sta zeli i ne plasi se da to i ostvari.

rudi se za sve svoje snove. Nikada se nece zaliti jer ona zn da se samo mora boriti ako nesto zeli. Vrijedna je i ne plasi se nikakvog posla sve do je to posteno i iiskreno kao sto je i ona sama.

Uspijesna je, ali ona je mnogo cinila za svoj uspjeh. Nikada se u zivotu nije plasila da kaze svoje misljenje, jer ona ma veliku vjeru u sebe,

Ova lavica se bori dop zadnje i niakda nece dozvoliti da joj se neko petlja u njenu srecu.Uporna  je i hrabra i i tacno zna sta zeli da postigne.

Sa njom nema igre jer ona se bori za sve sto joj je bitno u zivotu. Mada je ona jedno divno bice, kada joj se neko pocne petljati u njen posao moze ona i drugacije.

Ne dozvoljava nikome da joj oduzme srecu za koju se je on tako dugo borila. Uvijek nastoji da bude pravedna prema svima, ali u njenu srecu dirne bolje neka se skloni njoj sa puta.

Nikoga ona ne dira, ali ne dozvoljava ni da nju neko dira kada je u pitanju njen uspjeh-

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2