Raku veliki novci, Vodoliji sreca a Vagi veliko razocarenje…

Raku veliki novci, Vodoliji sreca a Vagi veliko razocarenje…

28. kolovoza 2020. 0 By Maja

VAGA

Mnogo cinite a ljubav jedne osobe. Niste ni sami svjesni koliko ljubavi ulazete samo kkao bi vasa volejna osoba bila sretna. Tu srecu ne dobijate zauzvrat, ali vi kao da na silu zelite da ta veza opstane. Mnogo ste se posvetili toj osobi koja vas zaista ne zna cijeniti.

Vi volite cijelim srcem, ali ta ljubavn nije obostrana. Mozda je na pocetku i bila, ali mnogo toga se je u medjuvremenu promijenilo.

Vi cete uskoro saznati asto se je osoba koju mnogo volite toliko promijenila u zadnjem periodu. Nijebila iskrena prema vama i vi cete to uskoro saznati.

Koliko ste se vi z tu ljubav borili samo vi znate, ali sve pokazuje na to da je sve bilo uzalud.

Vi ste zasliuili mnoog vise kada je ljubav u pitanju i vi cete uskoro upoznati pravu ljbav. LJubav koj ce biti iskrena i koja se ne ce igrati sa vasim osjecanjima.

Zelite srecu i srecu cete i imati. Koliko god se vi trenutno trudili da sacuvate ovu vezu, ona nije a vas. Vama jepotrebna iskrena ljubav koja ce vas sreciti.

Vase razocarenje ce biti ogromno ali ne gubite nadu. Kao sto smo vec naveli, vas uskoro ocekuje susret sa osobom vaseg zivota. Napokon cete saznati sta je zaista prava ljubav.

Imajte povjerenja u sebe i ne gubite nadu. Vi vazite za najljepseg zodijaka i vi mozete da birate koga zelite. Uskoro cete izabrati osobu svog zivota koja ce vas mnogo voljeti.

 

Stranice: 1 2