ZODIJACI u LJUBAVIEvo koji ce slobodni zodijaci upoznati svoju SRODNU DUSU do kraja godine!

ZODIJACI u LJUBAVIEvo koji ce slobodni zodijaci upoznati svoju SRODNU DUSU do kraja godine!

27. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vec dugo ste slobodni i to ima svoje razloge. Mnogo ste povrijedjeni jer vas je bivsa ljubav mnogo razoacarala.U  ju ste vjerovali, u nju se kleli, ali ona vam je slomila srce i preko toga nikako da predjete.

Za tu osobu ste sve cinili. Za nju disali, o njoj sanjali. Ali ona nije znala da cijeni vasu ljubav, ljubav koja je bila iskrena i postena.

Mnogo ste se bacili u samocu. Vi ste se povukli u svoj mali svijet nadajucise da ce rane tako brze da zacijele. Ali ispostavilo se je da jos uvijek mnogo patite a bivsom ljubavi.

Uskoro vasoj ljubavnoj agoniji dolazi kraj. Mozda se i niste toliko nadali da cete opoznati svoju srodnu dusu, ali ona ce vas sresti do kraja godine.

Vi cete upoznati osobu koja ce vas zivot sasvim promijeniti.  Ona ce vam ponovo pruziti nadu i ljubav koja vam je preko potrebna. Imacete vi svoje sumnje jer ce vase srce jos uvijek biti vezano za bivsu ljubav, ali vi cete biti sretni.

Uskoro cete poznati osobu koja se ne ce igrati sa vasim osjecanjima vec koja ce ciniti sve kako bi vi bili sretni. Koliko god sda mislili da nemate srece u ljubavi do kraja godine cete se uvjeriti u suprotno.

Pred vama je jedan divan zivot, jer sa tom oosbom cete mnogo ostvariti. Vrlo brzo cete shvatiit da je to osoba za cijeli zivot. Vaso ljubavi niko nece moci stati u kraj.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2