IZABERI KARTU i saznaj   tvoju LJUBAVNU BUDUCNOST: Da li ti je sudjeno da OSTARIS SAM?

IZABERI KARTU i saznaj tvoju LJUBAVNU BUDUCNOST: Da li ti je sudjeno da OSTARIS SAM?

27. kolovoza 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KARTU BROJ JEDAN:

 

Ukoliko ste odabrali kartu jedan vama svakako da NIJE sudjeno da sami docekate straost samo sto jos uvek NISTE pronasli osobu sa kojom biste docekali starost i sa kojom bi podelili zivot.

Ali bez panike , uskoro cete UPOZNATI jednu osobu sa kojom cete to sve i sotvariti , samo je potrebno da imate jos samo MALO strpljenja  ma koliko vam bilo TESKO.

Ali sve sti se ceke je VREDNO cekanja, a onda cete biti i srecna i zadovokjna osoba sa jednim bicem pored sebe koji ce sve ciniti da se vi osecate kao NAJDIVNIJE i NAJNEZNIJE stvorenje.

I na vama je samo da tu srecu dalje SIRITE.Da je Umnozavate i da sve sto je potrebno radite samo dalje da tu LJUBAV ocuvate. Imate tu jedinstvenu priliku. Iskoristite je!

Nemojte propustiti tu sansu. Svaki trenutak koji provedete u toj ljubavi vredniji je od suvog zlata.Zato prigrlite ljubav jace nego sto ste ikada.

 

AKO STE IZABRALI KARTU BROJ DVA:

 

Ukoliko ste odabrali KARTU dva vama NIJE sudjeno da ostarite sami ali vasa voljena OSOBA dolazi tek sa prvim sracima NAREDNOG prolecnog sunca. I to ce se sasvim sigurno i desiti .Vasa sreca se poklapa sa njegovom.

Vi cete imati priliku da svoju dusu dobro upoznate i on vasu.Nemojte misliti da ste zaboravljeni  od sudbine jer nist. Sammo nije bilo vase vreme.Ali evo ga tu je ,Mozda se cini kao predaleko ali nije.

Vasa sreca vam dolazi i bez brige potrajace jako jako dugo.Do prvih bora i sedih na glavi.POTRAJACE celog vaseg zivota.Od prvog dana kada se sretnete pa do onog poslednjeg.

Nemojte verovati da ste na bilo koji nacin vasu srecu izgubili, jer niste samo ste suvise lutali i u tom lutanju ste se i izgibili. Ali ipak cete se sa srecom susresti .Znamo da nije lako cekati.

Ni mesec dana a kamoli skoro godinu dana, ali vasa sreca je malo sporija.Ali polako, jedno po jedmo resavajte.

 

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2