Evo koji zodijaci NAJVISE LAZU! BLIZANAC i SKORPIJA se cesto sluze NEISTINOM kako bi dosli do svog cilja!

Evo koji zodijaci NAJVISE LAZU! BLIZANAC i SKORPIJA se cesto sluze NEISTINOM kako bi dosli do svog cilja!

29. lipnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Koliko se ovaj zodijak moe zapetljati u svoje lazi ne moze niko drugi. Mormo naglasiti da blizanac laze samo kada je to zaista neophodno, ali on zna da pretjera u tome.

Ovaj zodijak nije naucio da laze, zato se on cesto zapetlja u svoje lazi. Kada je neophodno on ce okrenuti istinu, ali vrlo brzo zaboravi sta je slagao.

To ga samo vise tjera da se pokusa izvuci iz svoje mreze lazi u koju se svakim potezom samo vise zapetlja. Mada vazi za iskrenu osobu, ovaj zodijak kada se pocne sluziti lazima rijetko kada moze pronaci izlaz.

Blizanac je bice koje od svakoga zahtjeva istinu, ali on sam nece nikada priznati da i sam izgovara mnogo lazi. Ne da je on neko ko se plasi istine, vec je njemu cesto nezgodno priznati da je nesto slagao.

Blizanac je bice koje ne umije da laze kako treba. On nema mnogo iskustva sa neistinom, zato i  upada u probleme kad god kaze nesto sto nije tacno.

Bez obzira na sve ovaj zodijak nastoji da bude iskren koliko je to moguce jer on sa lazima zaista ne zna upravljati. Blizancu je najbolje da se drzi istine jer on isam zna da sa svojim lazima ne moze stici daleko.

Blizanac zaboravlja sta je slagao i to mu donosi samo probleme. Navikao je na istinu, ali kada je potrebno on ce slagati nesto sto ce se na kraju i njemu ciniti smijesno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2