Ovi zodijaci su u stanju PREVARITI VOLJENU OSOBU!

Ovi zodijaci su u stanju PREVARITI VOLJENU OSOBU!

30. kolovoza 2020. 0 By Maja

VODOLIJA

Partner vam je na prvom mjestu, ali vi ste previse zaljubljive prirode. Vi uzivate u flertu i ne vidite nista lose u tome sve dok vas ne pocne gristi savjest. Vama se ne desava cesto da pomislite da bi i mogli prevariti voljenu osobu, ali ukoliko vam se neko dopadne vi te emocije ne mozete sakriti.

Ono sto bi vas moglo natjerati da budete nevjerni voljenoj osobi je nepaznja vaseg partnera prema vama. Ukoliko osjetite da vam partner ne poklanja dovoljno paznje, vi se necete dvoumiti da pocnete flertovati sa nekim drugim.

Vi ste bice kojem je potrebna paznja i njeznost, i ne dozvoljavate da voljenoj osobi budete na drugom mjestu.

Naravno da vas grize savjest ukoliko primjetite da razvijate osjecanja prema nekom drugom, ali vi protiv svojih osjecanja ne mozete i ne zelite da idete.

Niste naucili da krijete emocije, vi ste osoba koja svoja osjecanja i ne zeli da krije. Bitno vam je da vam neko poklanja paznju koju vi zasluzujete. Osoba ste koja zivi za ljubav i kojoj je potrebno mnogo paznje.

Ukoliko vas voljena osoba pocne ignorisati vi cete potraziti paznju u osobi koja vam poklanja paznju koja vam je potrebna. Volite da flertujete, problem nastaje tek kada pocnete da primjecujete emocije koje se odnose prema osobi koja nije vas partner.

Griznja savjesti je neizbjezna ali kao sto smo vec naveli, vi ne mozete protiv svojih osjecanja. Ne bjezite nikada od svojih emocija pa cak i ako to znacilo da se morate odluciti izmedju voljene osobe i osobe koja je zarobila vase srce.

Ljubav i vjernost su vam bitne ali vi kada se zaljubite tu granice ne postoje.

Stranice: 1 2