Slika koja te najvise privlaci otkriva da li ces OSTATI SAM do KRAJA ZIVOTA ili si zasluzio da BUDES uz VOLJENU OSOBU!

Slika koja te najvise privlaci otkriva da li ces OSTATI SAM do KRAJA ZIVOTA ili si zasluzio da BUDES uz VOLJENU OSOBU!

27. lipnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Ti si osoba koja ne zna uvijek da cijeni osobu koju ima pored sebe. Vrlo brzo nalazis mane tamo gdje ih nema. Mada si neko ko je uvijek bio vodjen ljubavlju, ponekad se desi da svog partnera prosto ne znas da cijenis.

Mnogo si zahtjevna osoba kada je tvoj partner u pitanju. Istina je da ti volis svog partnera ali tvoj temperament te cesto samo udaljava od voljene osobe.

Uz malo vise truda sa tvoje strane mozes postici mnogo, jer ti zaista imas nekoga pored sebe ko te mnogo voli. Zaboravljas brzo sve lijepo sto se desi  u tvojoj vezi, tezis ka tome da pamtis samo losa vremena.

Sane su velike da ces ostati sam ukoliko nesto ne promijenis. Tvoj partner jeste mnogo tolerantan jer te zaista iskreno voli, ali i on ima svoje granice.

Cuvaj osobu koja te voli jer kao sto te voli osoba sa kojom si sada, nece te voljeti niko drugi. Njena ljubav prema tebi je neopisiva, zato se potrudi da sa tom osobom provedes svoj zivot.

 

SLIKA BROJ 2)

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u pravu ljubav. Pa i ako te sreca  u ljubavi nije uvijek pratila ti znas da volis kao niko drugi. Mnogo toga cinis za ljubav jer ona je dio tebe bez obzira koliko razocarenja si do sada dozivio. Tvoja ljubav je nesto posebno, nesto sto ne zasluzuje svako.

Iskrena ljubav kao sto je tvoja mora da se cijeni i postuje jer to je iskrena ljubav koja nema granice. Tebi u zivotu nije sudjeno da ostaris sam. Ti ces svoj zivot provesti sa osobom koju ces mnogo voljeti, i koja ce voljeti tebe.

Iskrena ljubav kao sto je tvoja moze samo trajati vjecno. Zasluzujes svu ljubav ovog svijeta i nju ces i imati.

Ti ces svoj zivot provesti u velikoj sreci sa osobom koja ce znati cijeniti tvoju iskrenu ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2