Ako ste SLOBODNI -BLAGO VAMA, ali Bikovi koji su u vezi imace PROBLEME!

Ako ste SLOBODNI -BLAGO VAMA, ali Bikovi koji su u vezi imace PROBLEME!

31. kolovoza 2020. 0 By Maja

POSAO

Dragi bikovi, vasa trenutna poslovna situacija je sve samo nije onakva kakvom ste je vi zamisljali. Mnogo truda ulazete i zaista se i vi sami ponekad upitate cemu sve to? Mnogo radite u to nema sumnje. Od posla ne bjezite ali novcani dobitci izostaju. Nije da vi niste u opste krivi za vasu trenutnu situaciju. Mnogo ste ulagali u pogresne poslove, mnogo pogresnim ljudima vjeovali.

Sada nastojite da ispravite sve vase greske, ali to nije ni malo lako. Niste zadovoljni, ali vjerujete da ce biti bolje. Trenutno vam je samo i preostalo da vjerujete i da se nadate.

Nije sve crno kako vam se cini, jer septembar vama donosi mnogo razloga za srecu. Poslovni napredak je pred vama kojem ste se tako dugo nadali. Jedan poslovni uspjeh mijenja cijlu vasu finansijsku situaciju.

Slijedi vam i nova poslovan ponuda koja ce napokon donijeti bolju zaradu. Ovaj put pazite kome poklanjate svoje povjerenje. Vi radite na tome da budete sretni, a neki ljudi to vrlo brzo znaju da pokvare. Svjesni ste kroz sta ste do sada prolazili zato radite, budite sretni i ne govorite nikome koliko srece imate.

Vase finansije konacno polaze prema smijeru kojem ste se toliko dugo nadali. Novca cete imati dovoljno, ali naravno da cete vi raditi na tome da postignete vise. Ne zelite da se vracate u situaciju u kojoj ste bili, i necete ukoliko budete slusali sebe a ne druge.

Imate smisla a posao, ali samo do granice u kojoj se oslanjate na svoj instikt. Kome ste god do sada povjerili svoje poslovne tajne, krenulo je po zlu. Vrijeme je da pocnete slusati samo sebe i vi za novcane probleme necete znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2