Ako ste SLOBODNI -BLAGO VAMA, ali Bikovi koji su u vezi imace PROBLEME!

Ako ste SLOBODNI -BLAGO VAMA, ali Bikovi koji su u vezi imace PROBLEME!

31. kolovoza 2020. 0 By Maja

LJUBAV

ZA BIKOVE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je mjesec kojeg cete sto brze zeljeti zaboraviti. Mnogo nesuglasica i rasprava je pred vama jer ce voljena osoba imati sumnje u vas. Mada joj vi za to i niste davali nekog povoda, ona ne odustaje od ideje da je varate. Ono sto vama u zadnje vrijeme fali je otvoren razgovor kojeg vi uspjesno izbjegavate.

Povoda za sumnje nema, ali vi ste se toliko povukli u zadnejm periodu da vas partner ne moze nista drugo ni pomisliti. Pokusajte rijesiti problem sa otvorenom razgovorom jer sve ostalo nece vam proci.

Budite iskreni prema voljenoj osobi i recite joj zasto ste se poceli  emotivno udaljavati od nje. Nije da vas partner nema razumijevanja za vas, naprotiv on vam je uvijek bio velika podrska.

Budite iskreni i sanse su velike da cete septembar mjesec provesti relativno mirno. Kazemo relativno, jer ce vam trebati dosta vremena da ubijedite voljenu osobu da nie u pravu sa svojim sumnjama.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Pred vam je mjesec u kojem cete vi samo za veliku srecu znati. Pred vama je jedno poznanstvo koje ce vas oduseviti. Vrijeme da upoznate srecu svog zivota i to ce se desiti. Vi necete moci vjerovati koliko srece imate jer ce osoba koju cete upoznati biti sve sto ste uvijek zeljeli. Ljubavne zvijezde vas prate.

 

 

Stranice: 1 2