Blizancima ce SEPTEMBAR donijeti RADOST, ali i MNOGO SUMNJI!

Blizancima ce SEPTEMBAR donijeti RADOST, ali i MNOGO SUMNJI!

31. kolovoza 2020. 0 By Maja

LJUBAV

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Nikako da vas prodju sumnje koje imate u voljenu osobu. Vec dugo vas taj psjecaj prati, ali i vas partner mnogo tome doprinosi. Poceo je da vam taji stvari koje se i vas mnogo ticu. Promjene proimjecujete, ali ne reagujete mnogo.

Morate razgovarati sa vasim patneom o svemu sto vas muci. Necete saznati istinu sve do vi ne poduzmete prvi korak. Vas partner sigurno nece na svoju inicijativu razgovarati ukoliko zaista ima neke taje za koje vi ne smijete znati.

Ne donosite nagle odluke vec razgovarajte. Nije uvijek sve onako kako mi to sebi zamislimo.Posebno ako ne poznjemo istinu tezimo ka tome da sebi umisljamo stvari koje na kraju i ne budu toliko strasne.

Vas partner vas voli, u to nemojte da sumnjate, ali za sve ostalo morate otvoreno razgovarati.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Vi kao da sami sebe zelite da patite. Nikako da se rijesite proslosti koja vas proganja. Morate se pomiriti sa tim da je vas bivsi partner krenuo dalje sa svojim zivotom, i to morate i vi uciniti.

U septembru cete upoznati jednu divnu osobu, ali proslost vam nece dati mira. Pruzite osobi koja je savrsena za vas jednu priliku da vas bolje upozna. Proslost ne mozete promijeniti zato pokusajte da uzivate u svom zivotu. Nova ljubav je pred vama, na vama je samo da je prepoznate i pustite u svoj zivot. Vrlo lako bi mogli biti sretni ukoliko vi to i dopustite.

 

 

Stranice: 1 2