DNEVNI HOROSKOP za 1.septembar:  Ovan ima GOMILU OBAVEZA, a nekome ce ovaj dan doneti RADOST!

DNEVNI HOROSKOP za 1.septembar: Ovan ima GOMILU OBAVEZA, a nekome ce ovaj dan doneti RADOST!

31. kolovoza 2020. 0 By Lala

OVAN

 

Posao :

Pred vama je dan koji vam nece doneti neka veca desavanja na planu posla, u danu pred vama cete imati vremena i za odmor.

Ljubav :

Obratite paznju na ponasanje vase voljene osobe, kao da vam nesto zeli saopstiti, ali kao da nema dovoljno hrabrosti za to, pokusajte saznati o cemu je rec.

Zdravlje :

Vasa zdravstvena situacija u danu pred vama ce biti dobra.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

 

Posao :

Vasi problemi sa poslom ce se nastaviti i u danu pred vama, a vi zbog poslovnih problema osecate sve vecu kolicinu nervoze.

Ljubav :

Nemojte dozvoliti da zbog poslovnih problema na neki nacin povredite voljenu osobu, vasa voljena osoba nije kriva za vase probleme.

Zdravlje :

Nervozni ste.

BLIZANCI

 

Posao :

Jedan veoma uspesan dan vas ocekuje na planu posla, u danu pred vama cete uspeti da ostvarite odredjeni poslovni uspeh koji ce vam mnogo znaciti.

Ljubav :

Uporno zanemarujete probleme iako bi ih trebali resavati, a  zbog toga cete u danu pred vama morati da resite brojne probleme, pogotovu na planu ljubavi.

Zdravlje :

Pojacan stres.

RAK

 

Posao :

Pokusajte biti ambiciozniji, previse ste skormni sto se tice poslovnog plana, a kada bi pokazali malo vise ambicije vasi poslovni uspesi bi bili mnogo veci.

Ljubav :

U danu pred vama vas nesto neocekivano ocekuje, u danu pred vama cete se sasvim slucajno zateci u drustvu vase bivse voljene osobe, u tim trenucima uopste necete znati kako  da reagujete.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

LAV

 

Posao :

Brojna desavanja vas ocekuju na planu posla, u danu pred vama vas ocekuju brojne nesuglasice sa kolegama, a takodje i jedan manji poslovni uspeh, turbulentan dan vas ocekuje na planu posla.

Ljubav :

Vasa voljena osoba smatra da se ne trudite dovoljno za uspeh vase veze, iz nekog razloga vasa voljena osoba smatra da vam nije stalo do vase veze, pokusajte objasniti voljenoj osobi da gresi i da to nije tako.

Zdravlje :

Umorni ste, odmor vam je potreban.

DEVICA

 

Posao :

Vi tezite nekom savrsentvu, vi nikada niste zadovoljni, vi zelite da uvek napredujete na planu posla, a takav vas stav vam donosi odlicne poslovne rezultate.

Ljubav :

Potrebno je da otvoreno razgovarate sa vasom voljenom osobom o problemima koje imate na planu vase veze, nemojte zanemarivati probleme nego ih resavajte.

Zdravlje :

Osecate se umorno.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2