Ovo ce BITI MJESEC za pamcenje-Ovnovi sretniji nego ikada!

Ovo ce BITI MJESEC za pamcenje-Ovnovi sretniji nego ikada!

31. kolovoza 2020. 0 By Maja

LJUBAV

ZA OVNOVE KOJI SU U VEZI:

Mjesec septembar ce biti ispunjen harmonijom i velikom ljubavi. Nista i niko nece moci da narusi vasu ljubavnu srecu. Predivni momenti sa voljenom osobpm vas  ocekuju, kao i jedno divno iznenadjenje koje cete dugo pamtiti. Vas partner ce ciniti sve kako bi vi bili sretni i zadovoljni.

Vi cete cak poceti da sumnjate da vas partner nesto krije od vas i da zeli da se iskupi za nesto sto je napravio. Ali to nije tako, vas partner ce samo imati potrebu da vam dokaze koliko vas voli. Iskreno ste zasluzili sve sto vam pruzi, jer vi ste u zadnjem periodu bili njegova najveca podrska.

Nikada niste bili osoba koja je odustajala kada je bilo tesko, i vas partner to itekako zna da cijeni. Mnogo mu je nacila vasa paznja i vasa podrska, zato nemojte da se cudite ako malo i pretjera sa ljubavnim izjavama.

Mnogo ste voljeni i to cete i osjetiti, jer cete biti najsretnija osoba na svijetu.

 

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Vas srec prati u stopu. Napokon  ce osoba do koje vam je mnogo stalo izjaviti svoju ljubav. Dugo ste se nadali da ce se to desiti, ali ni vi sami niste imali hrabrosti da joj kazete sta osjecate.

Velika ljubav se sprema o kakvoj ste do sada samo mogli sanjati. Niko nece biti sretniji od vas. Napokon se ostvaruje vsa velika zelja.

Stranice: 1 2