DNEVNI HOROSKOP za  3.septembar:    Bikovi,vreme je da    PROMENITE POSAO, Devici partner sprema IZNENADJENJE…

DNEVNI HOROSKOP za 3.septembar: Bikovi,vreme je da PROMENITE POSAO, Devici partner sprema IZNENADJENJE…

2. rujna 2020. 0 By Lala

OVAN 

Posao:Kolege su danas jako angazovane na poslu, pa pokusajte da potisnete licna nezadovoljstva i da im se prikljucite u radi.

Bar cete na kratko prestati da razmisljate o emotivnim problemima.

Ljubav:U poslednje vreme vlada veliko emotivno nezadovoljstvo izmedju vas i partnera..Probajte da to prevazidjete.

Zdravlje: Povedite racuna o zdravlju, narusavate ga brzim tempom zivota.

 

BIK

Posao:Ukoliko ste planirali da promenite posao, sada je pravo vreme za to. Poslusajte savete prijatelja i potrazite posao u vasoj struci.

Ljubav:Partner vas podrzava u svim odlukama koje donosite. Uvek je tu za vas i to vas cini dodatno motivisanim da istrajete u svojim namerama.

Zdravlje:Posetite stomatologa.

 

BLIZANCI

Posao:Mozda je vreme da napravite novi plan rada i da se vise bavite bitnim stvarima, a da po strani ostavite one koje vam samo odvlace paznju i energiju. Moguci su manji novcani dobitci u igrama na srecu.

Ljubav:Ukoliko ste mislili da ste zaboravljeni i da za vas nema ljubavi na ovom svetu, brzo ce vas demantovati jedan Bik.

Zdravlje:Pojacajte unos vitamina.

 

 

RAK

Posao:Ukoliko danas planirate da potpisujete bilo kakve ugovore, savetujemo vam da ipak to odlozite za par dana i sacekate bolje uslove po vas. Ovo nije nesto na sta bi trebali da pristanete.

Ljubav:Ukoliko vam se dopada jedna Vodolija, morate joj malo otvorenije to pokazati.

Zdravlje:Cuvajte se ostrih predmeta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Posao:Smatrate kao da su kolege i vise nego dale za sebi pravo da komentarisu vas izgled ili strucnost na poslu. Ne zamerajte se danas sa njima, uskoro ce shvatiti koliko grese.

Ljubav:Partner smatra da ste ga previse zanemarili. Izbalansirajte posao i emotivni zivot.Slobodni bi mogli da ocekuju poziv jednog Ovna.

Zdravlje:Dobro se osecate.

 

 

DEVICA

Posao:Danas ste toliko rasejani i dekoncentrisani da vam i najmanji zadatak predstavlja problem koji ne znate kako da prevazidjete. Ne brinite to je samo danas.

Ljubav:Partner vam sprema iznenadjenje. To ce vas oraspoloziti nakon sumornog dana na poslu.

Zdravlje:Moguce glavobolje. Posetite doktora na vreme.

 

 

VAGA

Posao:Pokusajte da se sto bolje uklopite na vasem radnom  mestu. To st ste novajlija stvara dodatni pritisak, ali i ceste provere nadredjenih jer ne zele da budu na gubitku zbog vas.

 

Ljubav:Ukoliko ste mislili da partner ne primecuje sta rdite, prevarili ste se. Pokusajte da se umirite i da ne sedite na dve stolice.Jedna ce vam se sigurno izmaci. Slobodne ocekuje poznanstvo preko posla.

 

Zdravlje:Proverite rad bubrega. Ti bolovi nisu za zanemarivanje.

 

SKORPIJA

Posao:Danas imate vise posla nego prethodnih dana pa ste vise optereceni, a samim time je pojacana nervoza zbog pritiska jer rokovi za zavretak radova pristizu.

 

Ljubav:Danas nervozu sa posla prenosite u kucu. Pokusajte da je ostavite ispred vrata da ne biste bespotrebno opterecivali vas i onako los odnos sa partnerom.

Zdravlje:Ne odlazite sistematski pregled. Proverite svoje zdravlje.

STRELAC

Posao:Moguci su poslovni kontakti sa osobama iz inostranstva koji bi mogli da vam donesu vecu materijalnu dobit. Oprezno sa ugovorima, a ukoliko niste sigurni zatrazite pomoc pravnika pri tumacenju.

Ljubav:Niste sigurni na koji nacin  da tumacite ponasanje osobe koja vam se dopada. Sacekajte jos koji dan da se sve iskristalise.

Zdravlje:Dobro se osecate.

 

 

JARAC

Posao:Posao kojim se bavite nije toliko tezak i odgovoran , da biste se tako ponasali. To nezadovoljstvo polazi od vas samih.

Ljubav:Moracete da birate izmedju prijateljai partnera. Odlucite sta vam je vaznije,

Zdravlje:Moguca glavobolja.

 

 

VODOLIJA

Posao:Ocekujete da vas neko pohvali za posao koji savesno obavljate, medjutim to izostaje.. Nastavite i dalje da se trudite i da jos bolje rezultate ostvarujete.

Ljubav:Partner pokusava da vas zainteresuje za sebe, ali mu dans to ne polazi za rukom. Slobodnima se dopada  jedan Ovan.

Zdravlje:Bolovi u zeludcu koji vec neko vreme traju. Posetite doktora.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RIBE

Posao:DAnasnji dan je prepun obaveza ali uspevate da ih na vreme obavite i da se do kraja dana odmarate. Ne zaboravite da niste proverili sve sto vam je potrebno u vezi inostranih partnera. To ce vam oduzeti dodatno vreme.

Ljubav:Partner ce vas iznenaditi jednom romanticnom vecerom i saopstiti jako lepe vesti.

Zdravlje:Osecate se sjajno.