LJUBAVNI HOROSKOP za 3.septembar:  Bikovi,NEMOJTE POKUSAVATI da VRATITE PROSLOST!

LJUBAVNI HOROSKOP za 3.septembar: Bikovi,NEMOJTE POKUSAVATI da VRATITE PROSLOST!

2. rujna 2020. 0 By Lala

OVAN

Ovo nece biti savrsen dan za vas.Imajte na umu da neke stvari ne mogu da se promene,  i da ne mozete dobiti bas sve sto zelite.Rekli ste ili uradili nesto sto je vasem partneru slomilo srce i sad ispastate oboje zbog toga.

BIK

Nemojte pokusavati da vratite proslost jer sve sto je ostalo iza vas treba da   zaboravite  i da se prosto posvetite nekim drugim  stvarima.Sve dok ocekujete da jedna osoba ponovo bude deo vaseg zivota iako znate da vas je povredila – znajte da tu nema srece.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozete da se pomirite sa  jednom osobom iz vase proslosti ali to zapravo nije dobra  ideja. Ona vas ni prvog puta nije cenila i nemojte misliti da ce sada nesto da bude drugacije. Zato nadjite nacina da krenete dalje i da za promenu vidite neke druge ljude jer ste sad slepi.

RAK

Mozda bi ste mogli da razmislite da za promenu okrenete ledja svima a da konacno vi i vase potrebe budete na prvom mestu?

To ne znaci da ste vi sebicni vec da ste konacno shvatili da imate prava na zivot i na srecu.

LAV

Ovo ce za vas biti dan u kome necete imati odredjenih dilema sto se emocija tice,sto je bio slucaj prethodnih dana. Ali, ipak nemojte  nikome davati nadu dok god dobro ne razmislite i ne shvatite sta je ono sto iskreno zelite.

DEVICA

Zanimljiv je dan pred vama. Bilo da ste u vezi ili ne,ovo ce biti period u kome sve moze da se promeni jer je sudbina resila da se poigra sa vama vise nego inace. Mozda bi ste za promenu trebali da se usudite da rizikujete.

VAGA

Ovo nece biti idealan dan za vas ali mozda bi ste trebali za promenu da   ne dozvolite da   ruzne stvari mnogo uticu na vase raspolozenje. Ako vam u ljubavi ne ide to nije razlog da  ocajavate jer ce doci dan kad ce sve doci na svoje mesto.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2