Ovi zodijaci ce se RAZOCARATI do KRAJA GODINE!

Ovi zodijaci ce se RAZOCARATI do KRAJA GODINE!

9. rujna 2023. 0 By Maja

OVAN

Koliko ste vi predan ljubavi samo vi znate. Drugi predpostavljau ali vi znate koliko vam znaci vasa voljena osoba. Nikada vi nebi ucinili nesto sto bi vaseg partnera povrijdeilo. Uvijek se maksimalno zalzete  za svoju vezu i cinite sve kako bi se vas partner osjecao voljeno.

Nikada nezelite da lazete svom partneru i naravno da to ocekujete i od njega. Vama je iskrenost sve  zivotu. Vi ne lazete i ne zelite da imate osjecaj da bi vas prtner ikada mogao lagati.

Ipak do krj godine cete saznati nsto sto ce vas mnogo rastuziti. Saznacete istinu jer vas partner na zalost nijebio uvijek iskren prema vama kao vi prema njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On ima tjne za kojevi ne znate, ali cete uskoro za sve saznati. Vasem partneru ce biti mnogo zao ali vase razocarenje ce biti ogromno.

Preko nekih stvari ne mozete i ne zelite da predjete. Vas partner ce ciniti sve kako bi se iskupio za svoje greske, ali vi cete obaj put biti u velikoj nedoumici sta ciniti.

Sigurno je jedno a to je da vam nece biti lako. Zeljeli ste uvijek iskrenost u vasoj vezi, i nju cete i dobiti. Vas partner ce vam sve priznati, koliko cete moci podnijeti istinu je nesto drugo.

Veliko ljubavno razocarenje je pred vama koje ce ostaviti veliki trag na vasem srcu. Mozda cete moci oprostiti, mozda ne. Samo vi mozete odluciti u kojem pravcu ce na dalje ici vasa veza, ako to u opste i dozvolite. Tezak period je pred vama koji ce od vas mnogo zahtijevati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2