Saznajte sta vam po zodijaku slijedi od 23. septembra do 21. decembra.

Saznajte sta vam po zodijaku slijedi od 23. septembra do 21. decembra.

2. rujna 2020. 0 By Maja

OVAN

Jesen stize i sa njom vam dolaze nove poslovne ponude. Mada ste i sami zeljni promjena na radnom mjestu, ove poslovne ponude ce cak i vas mnogo iznenaditi. Imacete izbor na vise mjesta jer ova jesen ce biti puna poslovnih pogodaka. Vi cete ostvariti nesto novo cemu ste se toliko dugo nadali. Na polju ljubavi nece biti posebnih promjena.

 

BIK

Sreca vam trenutno nije naklonjena kada je posao u pitanju. To se uskoro mijenja u vasu korist. Vi cete postici jedan novi poslovni dogovor koji ce vam donijeti vecu sumu novca.Malo ste se opustili u zadnjem periodu, ali u skoro cete sve zaostatke nadoknaditi. I na polju ljubavi vas ocekuju promjene koje ce vrlo pozitivno utjecti na vas.

 

BLIZANCI

Ova jeden donosi neke trenutke s sobom koji ce vam biti od velikog znacaja. Posao ce vam cvjetati, aliu privatnom zivotu  morate da donesete neke promjene. Porodicni problemi vam mnogo smetaju i vi mozete poziticvno utjecati na to. Do kraja jeseni sve ce doci na svoje zavaljujuci i vasem angazmanu.

 

RAK

Sto ste naumili da uradite na polsovnom polju to cete i uspijeti. Do sad vam nije bilo lako, ali vec je polako krenulo da  ide na bolje. Nastavite li sa tim tempom i odgovornosccu vi cete do kraja godine postci mnogo vise nego sto ste to migli ocekivati. Sreca vas prati i vama novca vise nikada nece faliti. Na polju ljubavi vas ocekuju smo sretni dani.

 

LAV

Vasi posolovni planovi kao da vam i nisu toliko bitni. Previse ste se opustili i samo vi znate zasto. Svjesni ste da vam takav stav nece donijeti nista pozitivno. Morate nesto promijeniti ukoliko moslite napredovati na vasem poslu. Vi imate toliko talenta da ni sami ne znate sta bi sve mogli postici. Zauzmite se za sebe i pokazite svima koliko vio mozete.

 

DJEVICA

Vama ce mnogo toga poci za rukom ukoliko se zuzmete za svoj posao. Trenutno izbjegavate poslovne obaveze, ali ve to ce vas svakako stici. Uradite sad poslove koje ste zanemarili, a vi cete sredinom jeseni imati dovoljno obaveza na novom radnom mjesti koji vas ocekuje,

 

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2