IZABERI SIMBOL i saznaj da li ti je SUDJENO da se OBOGATIS do kraja godine!

IZABERI SIMBOL i saznaj da li ti je SUDJENO da se OBOGATIS do kraja godine!

23. kolovoza 2023. 0 By Maja

Simboli su uvijek imali posebna znacenja. Simboli bogatstva i srece su najcesci. Simboli mogu odrediti hocemo li se obogatili ili ne.Hocemo li biti sretni ili ne. Mnogo zavisi od simbola koji se izabere. Izaberi i ti jedan i saznaj hoces li se obogatiti do kraja godine?

SIMBOL BROJ 1)

Ti is osoba koja se mnogo ne oslanja samo na srecu. Pretezno se oslanjas samo na sebe i ono sto ti ucinis i postignes. Mnogo radis i nikada ti nije tesko da zaradis nesto novca. Mada si ti osoba koja se ne oslanja mnogo na srecu, ipak vjerujes u nju i potajno se nadas da cete ona pogledati. Sreca jetebi i potrebna jer tvoje finansije nisu ni blizu onome sto je tebi potrebno. Vrijedan si mnogo, to je nesto sto ti daje snagu da vjerujes da ce biti bolje. U radu pronalazissvoj spas i nikada se ne oslanjas samo na druge. Ali sudbina sa tobom ima divne planove. Ti ces do kraja godine dobiti vecu sumu novca. Mnogo toga ces postici jer ces taj novac pametno uloziti.

 

SIMBOL BROJ 2)

Ti si osoba koja mnogo radi ali i koja mnogo ocekuje od drugih. Mada se ti za svoju srecu boris, ti na neki nacin ocekujes da i drugi isto to ucine za tebe. Mnogo sebi uzimas za pravo jer mislis ako se ti boris za sebe, da to moraju i drugi da ucine. Narvno da ne moraju, ali ljudi koji te vole mnogo cine za tebe. To sto oni cine za tebe ti vrlo dobro znas da iskoristis. Ocekujes mnogo od drugih ljudi, ali ti zanjih ne cinis isto kao oni za tebe. Tvoja sreca ti je jako bitna i ti si spreman na sve kako bi dosao do novca. Ali do kraja godine se to sigurno nece desiti. Obogatiti se neces, jer ti malo cinis za svoju srecu. Istina je da ti mnogo radis, ali da bi te sreca pogledala moras i da promijenis svoj stav prema drugim ljudima. Sudbina ne voli sebicne ljude, a ti si vrlo blizu da postanes jedan od njih.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2