TUGA,  NOVA LJUBAV, BOGASTVO: Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj STA te CEKA do KRAJA GODINE!

TUGA, NOVA LJUBAV, BOGASTVO: Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj STA te CEKA do KRAJA GODINE!

27. lipnja 2021. 0 By Maja

KARTA BROJ 1)

Vi vazite za osobu koja se hrabro suprostavlja svim nedacama koje joj zivot donosi. Nikada se ne predajete koliko god vam u nekim trenutcima tesko bilo. Vi ste naucili da se nosite sa mnogo stvari koje ziovt sa sobom donosi,i samim tim ste postali vrlo jaka osoba. Osoba koja zna da cijeni sebe ali i koja je uvijek cijenila druge. Mnogo toga ste prosli u zivotu sto niste zasluzili. Ipak, nikada nikoga za svoju nevolju niste krivili. Vi ste osob akoja je uvijek bila odgovorna i koja je drzala svoju rijec.

Do kraja godine zivot ce vam jos jednom dati veliko iskusenje sa kojim cete se morati nositi. Nikada ne zaboravite koliko ste jaki, i tuga koja ce vas zadesiti ce proci ali lako vam nece biti. Do kraja godine cete biti izlozeni jos jednom ziovtnom udarcu koji ce od vas napraviti jos jacu osobu neko sto ste to svakako. Ocito da zivot samo jake ljude kao sto ste vi cesto stavlja na probu.

 

KARTA BROJ 2)

Vi ste osoba koja vjeruje u ljubav i kada bas nikakvog razloga za to nema. Ciganske karte pokazuju veliku ljubavnu tugu u vasem zivotu- NIste imali mnogo srece u ljubavi. Pokusavali ste sve kako bi osjetili pravu ljubav ali ona vas je na kraju izdala. Ipak, vi ste se uvijek nadali da i za vas postoji ljubavna sreca koj ste zasluzili. Srecu u ljubavi ste dugo trazili, ali ona vam je okretala ledja. Kao da vas je namjerno poustila da sacekate, da vam se desi nesto predivno.

Sreca je uistinu ponekasd spora, ali ona stize vama do kraja godine. Vi cete upoznati osobu o kakvoj ste uvijek sanjali. Osobu koja ce vama pruziti svu ljubav ovog svijeta. Vi cete upoznati svoju veliku srecu, svoju srodnu dusu. Nadali ste se svojoj ljubavnoj sreci i ona vas do kraja godine nece zaobici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2