Bika ocekuje VELIKO IZNENADJENJE, Lava POSLOVNI GUBITAK , a ovog zodijaka NOVCANA NAGRADA…

Bika ocekuje VELIKO IZNENADJENJE, Lava POSLOVNI GUBITAK , a ovog zodijaka NOVCANA NAGRADA…

22. ožujka 2024. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je mnogo toga sto nisu mogli ocekivati.Ali zvijezde sa njima imaju druge planove.

BIK

Dragi bikovi , vi imate velike sumnje u vasu voljenu osobu. Dokaze nemate, ali sumnje vas prate. U zadnje vrijeme previse ste se uzivili u tu ideju da vas partner nije iskren prema vama. Mada vm on ne daje nikakve povode za vasu ljubomoru, to je nesto jace i od vas. Ne znate sta da cinite jer dokaza nemate, ali ostajete pri tome da vas partner vara. Umjeto da potrzite otvoren razgovor, vi sutite i sumnjate. U narednom periodu cete imati priliku da ragovarate sa voljenom osobom,  iskreno i bez ikakvih ustrucavanja. Sve sto vam je na dusi recite vasem partneru. Ostacete zatecini ogovorom kojeg cete dobiti.  Vas partner ima jedno velio iznenadjenje za vas, da li vam se blizi rodjendn ili godisnjica, sta go d je vas partner  zeli da vas iznenadi i zato je  u zadnje vrijem tako tajanstven. Razloga za brigu zaista nemate.  Razloga za srecu cete imati i previse, vi necete moci vjerovati koliko ste sretni.

 

LAV

Kada je poso u pitaju vi ste u zadnjem periodu pravili velie greske. Naravno da iz dana u dan pokusavate sve da sredite, li gubotci su bili preveliki. Nikako da pronadjete poslovnog partnera koji bi vam pomogao oko vasih financija. Vi ne zelite pomoc od drugih ,ali i sami primjetite da vas posao trenutno ne vodi nikuda. Vi vec sada prvite poslovne gubitke kojih se necete tako brzo rijesiti.

Pred vama je jedan  period koji ce vam samo tugu donijeti, jer vi cete izgubiti mnogo novca, Koliko god se trudili da vratite taj novac nece vam biti lako. Previse se oslanjate na sebe i ne obracate paznju da bi vam neko drugi mozda mogao biti od velike koristi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2