Ovim zodijacima ce DO KRAJA LJETA biti SLOMLJENO SRCE!

Ovim zodijacima ce DO KRAJA LJETA biti SLOMLJENO SRCE!

17. kolovoza 2021. 0 By Maja

OVAN

Mada se vasu ljubav mnogi bore , vi uvijek volite samo jednu osobu. Tako je i sada. Vasa ljubav prema vasem partneru nema granice. Mnogo se borite za njegovu srecu, i sve bi ucinili samo da mu stvorite osmijeh na lice. Vasa  ljubav je ogromna, ali se i sami pitate da li su partnerova osjecanja prema vama u zadnje vrijeme iskrena?

Imate neke sumnje jer se vas partner ne ponasa kao prije. Mnogo toga s eje promijenilo, ali vi zaljubljeni kao sto i jeste niste dugo to htijeli da primjetite.  Vasa ljubav nem agranice, i vi se uviijek nadate samo dobrom. Vas partner se jeste promijenio, a vi cete uskoro saznati i zasto.

Osjecanja vaseg partnera nisu ista, jer on imavelika ocekivanja. Od vas zahtijeva mnogo, ali nije spreman da vam isto toliko pruzi. Vas partner je upoznao jednu osobu od koje ocekuje vise. Vi tu osobu cak i poznajete, ali nije da vas partner vise ne voli. On je samo zeljan promijene koju mu vi po njegovom misljenju ne mozete pruziti.

Osjecanja prema vama su drugacija, jer vas partner mnogo misli i na drugu osobu. Na kraju ce odluciti za vas, ali vase srce ce ipak biti slomljeno jer tako nesto nikada nistr od njega ocekivali.

Hocete li moci oprostiti ta osjecanaj, to je do vas. Niko ne moze za vas donijeti tu odluku. Uvijek ste bili spremni samo da pruzite ljubav. Velike su sanse da cete mu oprostiti mada ce vam trebati dugo vremena da mu ponovo vjerujete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2