Devicu će neko UVREDITI, Rak se mora VIŠE posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Vodolija napokon OSVAJA osobu DO KOJE JOJ je STALO!

Devicu će neko UVREDITI, Rak se mora VIŠE posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Vodolija napokon OSVAJA osobu DO KOJE JOJ je STALO!

11. rujna 2020. 0 By Maja

OVAN

Ovaj vikend će ispuniti sva vaša očekivanja, Pred vama su najlepša dva dana koja ste mogli zamisliti. Neće imati razloga za brigu,  jer  ćete biti opušteni i zadovoljni sa onim što ste do sada postigli. Bil oje i vreme da i vi malo odmorite. Previše ste radili, oavj vikend je samo za odmaranja.

 

BIK

Ne očekujte previše od ovog vikenda, jer vam zvezde naredna dva dana neće biti naklonjene. Mnogo nesuglasica sa vašim ukućanima su pred vama. Neće vam dati ni minutu mira, da se malo posvetite sebi i da uživate u miru. Pred vama je naporan vikend kojeg ćete hteti što pre zaboraviti.

 

BLIZANCI

Vama ovaj vikend ne donosi nikakve promene. Sve će se odvijati kao iuvek. Manji problemi bi mogli biti s vašim partnerom, ali to vas neće uznemiriti. Vi ćete se osećati dobro, i nećete dozvoliti da vam bilo ko kvari vaše dane za odmor.

 

RAK

Očekuje vas poprilično miran vikend. Biće nekih dešavanja koja će vas na trenutak naljutiti, ali ništa značajno. Voljena osoba je na vašoj strani, i vi želite provesti vreme samo sa njom. Mnogo ste je poželeli, jer se radnim danima skoro pa i ne viđate. Otiđite na neki izlet samo vas dvoje.

 

LAV

Mada je vikend za odmaranje, vi nećete imati mnogo vremena za to. Pred vama su velike obaveze koje niste uspeli završiti. Ovog vikenda ćete biti samo nervozni, jer ste vi imali savim druge planove. Ipak podršku imate od voljene osobe. Ona će vam pomoći da se malo i opustite.

 

DEVICA

Neke osobe su vas mnogo uvredile i to vam ne izlazi iz glave.  Ne želite da se svađate ali to što čuvate za sebe i nije vam najbolja ideja. Zauzmite se za sebe i ne dozvolite da se neko igra sa vašim osećanjima. Vi ste osoba koja se uvek zauzima za nepravdu, ali kad ste vi u putanju, onda čutite.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2