Devicu će neko UVREDITI, Rak se mora VIŠE posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Vodolija napokon OSVAJA osobu DO KOJE JOJ je STALO!

Devicu će neko UVREDITI, Rak se mora VIŠE posvetiti VOLJENOJ OSOBI, Vodolija napokon OSVAJA osobu DO KOJE JOJ je STALO!

11. rujna 2020. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je vikend koji će vam vratiti jednu osobu iz prošlosti. To će vas mnogo iznenaditi, ali i obradovati. Tu osobu ste mnogo voleli  ,ali ona više nije deo vašeg života. Ipak vaš susret će biti emotivan za oboje. Ovaj vikend će vam doneti mnogo vremena za lepe razgovore o prošlim danima.

 

ŠKORPIJA

Bez obzira koliko ste posla imali tokom radnih dana, ovog vikenda nećete moći da se odmorite. Mnogo obaveza je pred vama, i svi računaju samo na vas. Jednim delom ste sami za to krivi, jer ponekad dragim ljudima nemožete da kažete ne. Da vas oni samo koriste, to ne primećujete.

 

STRELAC

Pred vama je radni vikend i to će vam stvarati veliku nervozu. Obećali ste voljenoj osobi da ćete provesti više vremena sa njom, i ona će vam vašu odsutnost mnogo zameriti. Niste vi tako birali, ali vremena za partnera morate pronaći.

 

JARAC

Bez obzira na sve loše što vas je pratilo proteklih dana, vi nećete dozvoliti da vam bilo šta pokvari ova dva dana. Uživaćete u drušvu dragih ljudi. Bićete opušteni i posvećeni lepim stvarima. Ovaj vikend ste zaista zaslužili da odmarate i da se radujete.

 

VODOLIJA

Ovaj vikend će se istecati od drugih. Uživaćete u lepom društvu u kojem će se nalaziti osoba do koje vam je dugo stalo. Pred vama je nova ljubavna priča, jer će ta osoba da vam postane verni pratioc u životu. Polako ali sigurno dolazite do cilja kojeg ste sebi zacrtali, prvi put kada ste ugledali tu osobu.

 

RIBA

Ovog vikenda će svi nešto zahtevati od vas. Ako malo mislite i na sebe, vi se udaljite. Otiđite u prirodu, izađite na kafu sa lepim drušzvom. Radite šta vam je volja, ali ne dozvolite da vas koriste osobe koje od vas očekuju sve na gotovo.

Stranice: 1 2