Ako ste rodjeni u znaku Strijelca ili Jarca saznajte sta vam DONOSI OSTATAK MJESECA…..

Ako ste rodjeni u znaku Strijelca ili Jarca saznajte sta vam DONOSI OSTATAK MJESECA…..

12. rujna 2021. 0 By Maja

Donosimo vam detaljan horoskop do kraja ovog mjeseca za sve osobe rodjene u znaku Strijelca i Jarca. Sta vas ocekuje na poslovnom polju, ali i sta mozete ocekivati kada je ljubav u pitanju.

STRIJELAC

POSAO

Dragi strijelci, period koji je pred vama donosi vam mnogo uspjeha. Veliki trud ulazete u svoj posao i napokon dolazi vrijeme da se on isplati. Vi cete do kraja mjeseca da blistate na poslovnom polju. Mozda cete imati malo vise obaveza nego inace, ali to ce se itekako isplatiti. Redacete uspijehe kao rijetko do sada. Jedan poslovni poduhvat ce vam donijeti nove poslovne mogucnosti kao i bolju zaradu nego do sada. Do kraja mjeseca sanse stoje vrlo dobro da dobijete unapredjenje. Sretne zvijezde su uz vas i vas niko ne moze zaustaviti dapostignete sto ste zeljell.

LJUBAV

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Mada ce vam na poslovnom polju sve polaziti za rukom, kada je ljubav u pitanju zvijezde vam nece biti toliko naklonjene. Nesuglasice sa voljenom osobom necete moci zobici koliko god vi to pokusavali. U vasu vezu je usla velika monotonija, ali vas partner ocekuje da vi nesto poduznete kako bi se to  promijenilo. Trenutno niste mnogo zainteresovani da se vise angazujete. Oboje radite sve n svoju ruku, shodno tome dolazi do velikih nesuglasica. Pokusajte da otvoreno razgovarate o svojim problemima.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Vi cete do kraja mjeseca imati mnogo razlog za srecu. Jeno poznanstvo mijenja sve. Sanse su velike da cete napokon upoznati svoju srodnu dusu. Mada imate velike sumnje da zapocnete nesto novo, ova osoba ce vas mnogo oduseviti. Pred vama su dani koji ce vam pored svih sumnji donijeti veliku srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2