Blizancima slijedi FATALNA LJUBAV,  Rakovima PROSIDBA!

Blizancima slijedi FATALNA LJUBAV, Rakovima PROSIDBA!

10. rujna 2022. 0 By Maja

Do kraja mjeseca ova dva zodijaka ocekuju velike promjene.

RAK

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Vi se zaista trudite da vasa veza bude uspijesna. Mnogo truda ulazete u svoju ljubavnu srecu, ali u zadnje vrijeme nikako da postignete sto zelite. Vas partner mnogo toga cini sto vam nije po volji, ali vi se trudite da to ignorisete. Mada je vas veza postala monotona, vi ne odustajete da se borite a svoju ljubav, Podska od voljene osobe bi vam dobro dosla, ali trenutno kao da se u inat ne zeli da desi. Do kraja mjeseca ce se mnogo toga promijeniti, ali samo u pozitivnom smislu.

Vas partner ce napokon shvatiti koliko je pogrijesio u zadnje  vrijeme i cinice sve kako bi vam se oduzio a probleme koje vam je stvarao. Mada se vam ponekad cini da ste vi jedini koji se bori za vasu vezu, mnogo toga vasem partneru nije svejedno, On prosto kao da pokusava da sakrije svoje emocije, ali do kraja mjeseca ce se to promijeniti. Sreca je ipak pred vama koja ce vam mnogo znaciti. Ukoliko jos niste vjencani pred vama je prosidba koja ce vas mnogo usreciti.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Jedan susret do kraja mjeseca ce mnogo toga promijeniti. Vi cete upznati osobu koja ce vs zivot promijeniti iz korijena. Napokon vasoj usamljenosti dolazi kraj. Osoba koju cete sresti je vsa srodn dusa koju ste dugo cekali. Sreca je pred vama kao nikada do sada. Do kraja mjesecavi cete samo za sretne dane znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2