VRIJEME je da se TUGA SKLONI sa PUTA- Ove zodijake do KRAJA MJESECA prati samo VELIKA SRECA!

VRIJEME je da se TUGA SKLONI sa PUTA- Ove zodijake do KRAJA MJESECA prati samo VELIKA SRECA!

11. rujna 2021. 0 By Maja

Poslije razocarenja i suza za ove zodijake dolazi vrijeme da upoznaju pravu srecu. Tuga u njihovim zivotima nema vise sta da trazi, i mora da ustupi mjesto sreci koja ce ih od sada pratiti.

BIK

Dovoljno ste u zadnje vrijeme morali da patite. Mnogi su vas razocarali od kojih to nikada niste ocekivali. Ali nije ni cudo jer vi ste osoba koja nikada nije sakrivala svoja osjecanja. Nekima je to dobro doslo da se poigraju sa vasim iskrenim emocijama, ali napokon imate priliku da vidite ko je kakav. Mnogo ste cinili za druge ljude, mnogo pomogali i previse u tom vremenu sebe i svoje potrebe zapustili. Nije ovo prvi put da vas neko razocra, jer vi ste cijeli svoj zivot bili smo iskreni prema drugima.

Do kraja mjeseca necete vise za tugu znati. Ljudi koji su vas razocarali sami ce da osijete kakvog prijatelja su izgubili, jer vi im drugu sansu necete pruziti.Ali zato cete upoznati osobu koja ce vas kao prijatelja iskreno cijeniti. Pravog iskrenog prijatelja koji ce uvijek biti tu za vas. Tuga u vasem zivotu nema vise sta da trazi jer vi cete samo za srecu znati.

 

VAGA

Pored svega sto ste na polju ljubavi morali prolaziti, vas su zadesili i novcani problemi koji vam aista nisu bili potrebni. Mnogo ste se u razocarali jer ste  vi previse vjerovali. Niste osoba koja zna da se pretvara i koja moze da slaze svoja osjecanja. Uvijek ste bili iskren partner i prijatelj, ali to neke osobe prosto nisu znale da cijene. Razocarenja ste prosli mnogo, ali nikada zbog toga niste postali drugacija osoba, samo bolja.

Vas do kraja mjeseca ocekuje i nova ljubav i novcani dobitak. Toliko srece kao vi nece imati niko. Mnogo ce se toga promijeniti, ali svaka promjena ce biti samo na bolje. Novac ce vam doci u pravom momentu, jer vam je preko potreban,  Susret sa osobom koja ce vas ziovt promijeniti na boljesamo ce uljepsati vasu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2