Bik pre VELIKIM ISKUSENJEM,Blizanaci PATE,a ovaj zodijak UPOZNAJE LJUBAV SVOG ZIVOTA…

Bik pre VELIKIM ISKUSENJEM,Blizanaci PATE,a ovaj zodijak UPOZNAJE LJUBAV SVOG ZIVOTA…

8. rujna 2023. 0 By Maja

Ova tri zodijaka imaju mnogo pres sobom. Koliko ce bti u mogucnosti da se suoce sa svim sto ih ocekuje?

BIK

Pred vama je period koji ce od vas zahtijevati mnogo. Kada je posao u pitanju mnogo toga vam trenutno ne polazi za rukom Mnogo sre trudite, al to vam ne donosi zaradu kojoj se uvijek nadate. Mnogi ne umiju ili ne zele da cijene vas trud. Mada ste vi uvijek blli odgovorna osoba koja je uvijek svaku svoju obavezu zavrsavala na vrijeme. Vi bi zapravo mogli da birate, ali posto ste mnogo odgovorni ne zelite ni da napustite svoje radno mjesto.

Ipak, pred vama ce biti jedna poslovna ponuda koja ce vas  mnogo interesovati. Ta poslovna ponud vas vodi u inostranstvo gdje bi mogli zaraditi velke novce. Jedn problem  ipak postoji. Vasa voljena osoba nece biti ocarana idejom  da odete na duzi poslovni put. Veliko iskusenje je pred vama jer vi cete se morati odluciti izmedju vaseg partnera i odlicne prilike da zaradite velke novce. Odluka je samo na vama i niko vam je ne moze preuzeti.

 

BLIZANCI

Period koji je pred vama ne donosi vam nista cemu bi se mogli radovati. Na zalost pred vama su mnogi poslovni problemi kao i problemi na polju ljubavi. Vama vas posao mnogo zanci, ali vi necete moci da postignete zeljeni cilj. Cak su sane velike da bi mogli izgubiti vase radno mjesto. Na polju ljubavi vam nece biti nista lakse. Vas partner ce vas mnogo razocarati i njegovi postupci ce mnogo toga promijeniti. Vi cete razmisljati o tome da napustite svoju vezu jer toliko razocarenja ce vam mnogo tesko pasti. Mada ste osoba koja se do zadnje bori za ljubav, u ovom periodu vam nista nece polaziti za rukom. Sreca vam zaista nece biti naklonjena, ali vi cete ipak sve pokusavati kako bi za sebe pronasli rijesenje. Vi nikada niste odustajali ni kada je bilo najteze, tako da to necete uciniti ni ovaj put.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2