LJUBAV U SLJEDECOJ SEDMICI:  Rak ce biti UHVACEN NA DJELU, Jarac nece moci da  IZBJEGNE BOLNI SUSRET!

LJUBAV U SLJEDECOJ SEDMICI: Rak ce biti UHVACEN NA DJELU, Jarac nece moci da IZBJEGNE BOLNI SUSRET!

14. rujna 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, sljedeca sedmica donosi samo lijepa desavanja na polju ljubavi. Bicete zadovoljni sa vasom situacijom i ni u jednom momentu se necete osjecati nesdigurno. Vas partner cini sve kako bi vam pruzio sigurnost koja vam je potrebna. Za probleme necete znati.

 

BIK

Dragi bikovi, vi nikako necete moci biti zadovoljni sa vasom ljubvanom situacijom. Vas partner ce napraviti neke poteze koji ce vas mnogo razocarati. Preko nekih postupaka necete moci preci, ma koliko to silno zeljeli. Naredna sedmica ce donijeti mnogo razocarenja u vas zivot.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ne pocinjite rasprave sa voljenom osobom, jer to vas u sljedecoj sedmici samo dovodi do problema koji vam nisu potrebni. Pokusajte d neke stvari ignorisete jer je vasa voljena osoba samo za svadju raspolozena. Pokazite se kao razumna osoba koja i jeste.

 

RAK

Dragi rakovi, tajne koje imate uskoro izlaze na vidjelo. Vas partner ce saznati sve i to vam se nece ni malo dopasti. Pokusavate da sakrijete istinu, ali to ce vam se u narednoj sedmici odbiti od glavu. Vas partner ce vas  uhvatiti na djelu. Moracete d budete iskreni.

 

LAV

Dragi lavovi, koliko god se vi trudili da ignoritsete greske koje ste pocinili, to vam nista dobro ne donosi. Vs partner ocekuje iskrenost i izvinjenje za vase postupke. Ostavite inat u stranu  i dokazite  vasem partneru koliko vam je stalo do njega.

 

DJEVICA

Drage djevice, naredna sedmic vam donosi mnogo razloga za srecu. Djevice koje su u vezi nece za probleme znati. Sve ce vam biti po volji i to ce vas mnogo usreciti. Slobodne djevice ce napokon priznati ljubav osobi do koje im je jako stalo. Samo sreca vas prati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2