POSTAVI PITANJE pa IZABERI MAGICNI SIMBOL –  naci ces odgovore na tvoje DILEME!

POSTAVI PITANJE pa IZABERI MAGICNI SIMBOL – naci ces odgovore na tvoje DILEME!

11. rujna 2021. 0 By Maja

Magicni simboli su uvijek povezani sa velikim misterijama. Koliko oni ipak mogu utjecati na nas pokazuju ovi simboli koji ce rijesiti mnogo toga sto te muci.

SIMBOL BROJ 1)

Nikada nisi vazio za osobu koja se predaje kada postane tesko. Vazis za nekoga ko ima mnogo strpljenja i volje da pomogne ljudima  u problemima. Mada ti nisi imao uvijek mnogo srece u svom ziovtu, to nikada nije znacilo da si za to krivio druge. Osoba si koja je uvijek spemna da mnogo toga ucini za svoju srecu. Ipak neke stvari u tvom zivotu ti nikada nisu dale mira. Novcani problemi koji su te zadesili samo su jedan dio onoga sto te mnogo muci. Koliko god se ti trudio da postignes vise, sreca kao da ti je okretala ledja. Novac je veliki problem koji nikako da rijesis. Pitanja o tvojoj buducnost su te uvijek pratila. Osoba si koja uvijek misli na sutra i svoju buducnost. Tebe problemi sa novcem uskoro napustaju. Pitanje koje te najvise muci su tvoje financije. Sa novcem uskoro neces iamti poblema i ti ces uspijeti da sebi ostvaris lijepu buducnost.

 

SIMBOL BROJ 2)

Tvoja buducnost je uvijek zavisila samo od tebe. Nikada ti neces dozvoliti da tvoja sreca ili sreca tvoje porodice zavisi od drugih ljudi. Ti se boris za sve sto si postigao u zivotu. Mada si mnogo drustvena osoba, kada je tvoja sreca u pitanju niakda je neces prepustiti i u tudje ruke. Veliki si borac za sebe i za svoju porodicu. Sve dok si zdrav ti znas da mozes postici sve sto zelis. Zdravlje je nesto sto te mnogo brine i o cemu ti vodis mnogo racuna. Pitanje koje te mnogo muci je upravo povezano za tvoje zdravlje i zdravlje tvoje porodice. Nemas razloga za brigu, jer ce tebe i tvoje najmilije zdravlje odicno sluziti. Mnogo toga cete jos zajedno postici u velikoj sreci i sa mnogo manje problema.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2