Slika koja te NAJVISE PRIVLACI OTKRIVA TAJNE tvoje PROSLOSTI!

Slika koja te NAJVISE PRIVLACI OTKRIVA TAJNE tvoje PROSLOSTI!

19. rujna 2020. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1.

Vi ste osoba koaj se je uvijek borila da u svom zivotu nesto postigne. Proslost vas je naucila da se morate boriti, bez obzira koliko tesko vam bilo. Vi ste jaka osoba, ali i vrlo emotivno bice koje je u proslosti mnogo patilo. Niste imali srece kada je novac u pitanju. Prosli ste kroz period koji nije bilo ni u jednu ruku jednostavan. Sa mnogo tuge ste se morali suociti, ali to vam je dalo snagu da s borite za svoju srecu. Sreca vam je jako bitna, jer vi ste osjetili sta znaci biti nesretan.

Nikada niste gubili nadu da i za vas postoji sreca,koja ce vam olaksati zivot. Vasa proslot nikada nije bila laka, ali ona je od vas napravila osobu koja ste danas. Jaka osoba sa mngoo emocija i ljubavi prema osobama koje voli. Je ipak oni su bili ti koji su vam dali snagu da se nastavite boriti dalje.

 

SLIKA BROJ 2.

Vi se osoba koaj se nikada nije mogla pohvalizi velikom srecom. Trudili ste se uvijek da nesto postignete u svom zivotu. Koliko god je vasa proslost bila teska, vi se nikada niste predali. Iz vas su problemi sa novcem, ali i problemi u ljubavi. Vi ste osoba koja se je uvijek borila za ljubav, ali koja nije uvijek dobijala postenej i ljubav koju je zasluzila.

Iza vas je mnogo toga sto bi druge bacilo na dno, ali ne vas. Vi ste se izborili za svoju srecu i danas sa ponosom mozete reci da je najgore iza vas. Nikada se niste predali, to je nesto na sto st mngoo ponosni. I ljudi oko vas zanju sa koliko tuge ste se morali nosiit. Oni vas postuju i dive vam se na vasoj snazi koju ste uvijek morali pokazati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2