DNEVNI HOROSKOP za   21.septembar:Bikovima ovaj dan donosi RAZLOGE za RADOST!

DNEVNI HOROSKOP za 21.septembar:Bikovima ovaj dan donosi RAZLOGE za RADOST!

20. rujna 2020. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage danas cete samo za veliku srecu znati, jednostavno ce vam danas sve pogodovati i sve ce vam polaziti za rukom. Apsolutno nikakvi problemi vas danas ne ocekuju, pred vama je zapravo predivan dan tokom kojeg cete moci da se opustite i da uzivate.

SKORPIJA

Drage skorpije iako ste vi ubedjene da vas je bivsa ljubav zaboravila upravo cete danas na jednom primeru shvatiti pravu istinu i shvaticete da to uopste nije tako. Naime, vasa bivsa ljubav i dalje gaji nadu da cete joj oprostiti i zbog toga vas ne treba uopste zacuditi ako danas dobijete poziv od bivseg partnera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dragi strelci pred vama je veoma tezak dan tokom kojeg vam nece biti ni malo lako. Danas vas ocekuje mnogo problema i to pre svega na planu posla. Nemojte danas donositi nikakve odluke, a isto tako trebate pokusati da se ne upustate ni u kakve rasprave sa voljenim osobama danas.

JARAC

Dragi jarcevi vas partner nije zadovoljan sa vasim ponasanjem prema njemu, vas partner smatra da ga ne postujete i da ga ne volite kao nekada pre, a upravo zbog toga vasa voljena osoba razmislja o svim opcijama pa cak i o raskidu. Pokusajte dokazati voljenoj osobi vasu ljubav.

VODOLIJA

Drage vodolije dan ce vam zapoceti veoma lepo, naime danas vas ocekuju neka lepa desavanja koja ce vam popraviti raspolozenje. Vas danas na poslu ocekuje uspeh, a isto tako vas danas ocekuje i malo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti vas partner.

RIBE

Drage ribe danas cete biti pod zastitom zvezda i zbog toga se trebate potruditi da dan pred vama iskoristite sto je moguce vise. Jednostavno danas nista negativno nece moci da vam se desi i vi cete danas moci da uspete u svemu. Pokazite odvaznost i hrabrost danas i pokusajte se izboriti za srecu.

Stranice: 1 2