Izaberi BROJ-on otkriva TAJNE TVOJE LICNOSTI, tvoje VRLINE i MANE!

Izaberi BROJ-on otkriva TAJNE TVOJE LICNOSTI, tvoje VRLINE i MANE!

28. rujna 2023. 0 By Maja

AKO STE IZABRALI BROJ 3:

Ovaj broj o vama govori mnogo. Vi vazite za vrlo samouvjerenu osobu koja zacno zna sta zeli. Imate veliku vjeru u sebe i svoje mogucnosti. Veliki ste optimista koji ne dozvoljava da neko unosu negativnu energiju u njegov ziovt. Osoba ste koja vjeruje da svojim radom i trudom moze sve postici. Vasi ciljevi mozda jesu veliki, ali vi uvijek mislite poztivno i nadate se da cete uprkos svemu uspijeti. Nikada ne odustajete i uvijek pokusavate da pruzite svoj maksimum kako bi uspijeli. Vrlo ste druzeljubljivi i volite da budete okruzeni dragim judima.

Mnogo cijenite iskrenost i nikada necete dozvoliti da vas neko laze ili da manipulise sa vama. Pored svega sto vas krasi, naravno da i vi imate svoje mane. Koliko god ne dozvoljavli da vas neko laze, ipak ste osoba koja vrlo lako povjeruje ljudima. Zelite da vjerujete u dobro i to vas cesto kosta najvise boli. Vi ste osoba koja je mnogo jaka, ali istovremeno i neko ko je mnogo emotivan. Sve je to ljudski i vi na zivot nstojite da uvijek gledate sa vedrije strane.

 

AKO STE IZABRALI BROJ 5:

Mnogo ste skromni i nikada necete staviti materijalne stvari ispred iskrenih osjecanja. Vasa skromnosr moze istovremeno da se racuna i kao vrlina i kao mana jer vi ste ponekad i previse skromni. Osoba ste koja cijeni ljude koji su posteni kao sto ste to i vi sami. Za vas materijalne stvari ne predstavljaju posebnu vrijednost. Dok neko drugi trci za novcem,vi ste zadovoljni sa onim sto imate.

Nikada sebi necete dozvoliti da vam novac bude prioritet u zivotu. Vase mane najvise stete vama samim. Skloni ste tome da ponekad premalo mislite na sebe. Ljudi koje vi volite vam idu ispred svega. Vasa mana je sto sebi cesto ne znate udovoljiti kako to i zasluzujete. Znate da ponekad podcijenite svoje vrline kojih je tako mnogo. Nikada necete sebe staviti na prvo mjesto. To koliko god je skromno je istovremeno i vasa najveca mana, Morate da pocnete da mislite vise na sebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2