JESEN pocinje 23. SEPTEMBRA i OVIM  znacima donosi NOVAC i LJUBAV!

JESEN pocinje 23. SEPTEMBRA i OVIM znacima donosi NOVAC i LJUBAV!

16. rujna 2021. 0 By Maja

Koliko srece ce ovi zodijaci imati ni sami nisu svijesni. Jesen njima donosi samo srecu u kojoj ce napokon moci uzivati. Novac i ljubavna sreca ih ocekuje kao nikada do sada.

RAK

Dragi rakovi, jesen stize a sa njom vama dolzr bolji i sretniji dani. Vasi nivcani problemi se blize kraju. Mnogo truda ste ulozili u sve sto ste do sada postigli, i vi cete ove jeseni moci da uzivate u svojoj sreci. Novcani dobitci nece izostajati jer vi ste se dovoljno za svoju srecu borili. Kada je posao u pitanju niko vam nije ravan. Vas mnogi podcjene kada su poslovni pregovori u pitanju, ali vi znate koliko mozete postici. Od svoje srece ne odustajete nikada, ma koliko vam  ponekad tesko bilo. Naucili ste da se izborite za sebe jer vi znate koliko je bitno nikada ne odustati. Jesen vama donosi novcane dobitke, ali i veliku ljubavnu srecu. Do sada ste se morali za sve duplo vise boriti nego drugi, ali ove jeseni i vi cete moci uzivati. Sreca velika vas prati.

 

STRIJELAC

Dragi strijelci, pred vama je jesen koja ce vam donijeti mnogo. Posebno na poslovnom polju vi za probleme necete znati. Jedan novi poslovni poduhvat je pred vama koji ce vam donijeti velike novce. Imate strpljenja i vjere u sebe. Nikada ne odustajete i to ce vam ove jeseni donijeti mnogo. Novcani dobitci koji su pred vama mnogo toga ce vam olaksati. Nema sumnje da je pred vama velika sreca koja ce mnogo toga da promijeni na bolje. Koliko srece na poslovnom polju, toliko i u ljubavi. Strijelci koji su u vezi uspijeti ce da rijese mnoge probleme koji su ih do sada pratili. Napokon cete sa voljenom osobom samo za srecu znati. Strijelci koji su slobodni napokon  ce upoznati svoj srodnu dusu. Nema sumnje da ce strijelce pratiti ogromna sreca. Ljubav i novac, sve vam stize ove jeseni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2