LJUBAVNI  HOROSKOP za  21.septembar:   Ovaj dan nekome donosi VESTI O BIVSOJ LJUBAVI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21.septembar: Ovaj dan nekome donosi VESTI O BIVSOJ LJUBAVI!

20. rujna 2020. 0 By Lala

OVAN

Vi ste osoba  koja ovih dana  bas i ne koristi priliku da ostvari svoje snove na planu ljubavi. I to vam je velika greska.

No, kao da se se umorili od toga da se  borite za osobu koja se ni na jedan  nacin ne zeli boriti za vas…. Ali to je samo vas utisak.

I vi i vas partner ste previse ponosni i  zelite da sve  bude onako kako vama to odgovara.

BIK

Nema razloga da ocajavate ako vam u toku danasnjeg dana  neko  donese vesti o vasoj bivsoj ljubavi… Te ako saznate da je ona sada srecna sa drugom osobom.

Morate da shvatite da je ona odlucila da krene dalje i da isto tako i vi morate uraditi.

 

BLIZANCI

Vi imate problem sa osobom do koje vam je stalo. Zato sto ste jednostavno prestali da gajite emocije prema njoj i iako vam to relativno tesko pada,  to je cinjenica.

Vi ste u vezi u kojoj niste srecni samo zato sto u njoj nema ljubavi . Vreme  je da voljenoj osobi sve to jasno priznate i kazete.

RAK

Ako  budete nastavili da se ponasate sebicno. Velike su sanse da ce doci do rasprave izmedju vas i osobe do koje vam je stalo.

Iako to vama bas i nije svojstveno. Vi ste  poceli da se ponasate  bezobrazno i da mislite samo na svoje potrebe.

Znate da gresite u tome,ali  ipak to radite.

LAV

Vi ste u vezi u kojoj voljena osoba daje sve od sebe da vas usreci… Dok  ste vi neko ko sa druge strane ne radi ama bas   nista da  joj uzvrati na isti nacin. I zato je danas doslo vreme da o svemu lepo  razmislite. I ako vec shvatite da ta osoba nije ono sto vam  treba u zivotu onda nemojte vise cutati i  sve joj otvoreno priznajte.

DEVICA

Nemojte u toku danasnjeg dana praviti velike planove sto se ljubavi tice. Jer su velike sanse da cete se razocarati.

Ako ste u vezi u vecernjim satima  priredite   malo iznenadjenje voljenoj osobi. Jer nema sumnje da je  ona zeljna toga da joj dokazete da vam je do nje iskreno stalo.

 

VAGA

Vi ste    dosli do ove ljubavne faze kada nista ne ide kako treba najvise zato sto niste na vreme doneli neke odluke.

Zato sada kraj sebe imate dve osobe koje vas vole i zele kraj sebe a vi ne mozete da se odlucite povodom toga sta je ono sto vi zelite i koga vi zapravo zelite.Niste  nimalo fer.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2