Bik pred velikim odlukama, Vaga pred raskidom, a ovaj zodijak pred razocarenjem svog zivota…

Bik pred velikim odlukama, Vaga pred raskidom, a ovaj zodijak pred razocarenjem svog zivota…

18. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je period koji ce od njih zahtijevati strpljenje i mnogo vremena da razmisle o svemu. Sigurno je da im nece biti lako, ali ovo su zodijaci koji su naucili da se bore u svom zivotu.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je period koji vam nece lako pasti. Pred vama su poslovni problemi koje ste uporno pokusali zaobici. Mada vazite za nekoga ko uvijek donosi svoje odluke vrlo razumno, neke greske ni vi necete moci ispraviti. Pokusali ste da napravite neke poslovne promjene ,ali to se je ispostavilo kao velika greska. Vama u periodu koji je pred vama nece viti lako. Pred vama su neke teske odluke koje cete morati donijeti, mada vam se to nece dopasti. Niste neko ko bjezi od obaveza, ali istovremeno vam trenutno mnogo toga nije po volji. Odluke koje cete morati donijeti bice od velikog znacaja za vas buduci poslovni zivot. Novcani dobitci nece tako brto doci, ali vi cete se uspijeti izboriti za svoju srecu. Niste navikli na odustajanje, pa tako necete to ciniti ni ovaj put.

 

VAGA

Drage vage, period koji je pred vama zaista ce vam mnogo toga otezati, jer ste se vi zaista borili za svoju ljubavnu srecu. Ipak, sreca niej bila na vasoj strani i pred vama je period koji vam donosi gorki raskid. Ni sami vise niste zadovoljni mada ste se mnogo trudili da spasite svoju vezu. Vi ste osoba koja se je uvijek borila za ljubav, ali koju sreca prosto nije zeljela pogledati.  Koliko god vam tesko bilo pokusajte na neka desavanja u vasem ziovtu da gledate sa sruge strane. Mozda je pred vam prilika za jedan novi pocetak. Nesto novo vas ocekuje, ali trenutno morate da rijesite desavanja koja vas trenutno prate u vasoj sadasnjoj vezi. Nece vam biti lako, ali nije vam bilo ni do sada. S vremenom cete shvatiti da se sve kroz sto sada prolazite desava sa razlogom. Pred vama jeste bolan raskid, ali sa njim dolaze za vas bolja i uspijesnija vremena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2