LJUBAVNI HOROSKOP za 23.septembar:  Biku ce ovaj dan biti STVOREN za  UZIVANJE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23.septembar: Biku ce ovaj dan biti STVOREN za UZIVANJE…

22. rujna 2020. 0 By Lala

OVAN

Vi ste osoba koja ce ovih dana imati mnostvo obaveza tako da je veoma moguce da dodje do toga da necete imati vremena za ljubav. To je u redu ako ste slobodni… Ali ako imate nekog onda voljenoj osobi stavite do znanja da to ne znaci da vam nije stalo.

 

BIK

Moze se reci da je pred vama dan u kome cete  uzivati kao sto dugo niste. Vama ce neko izjaviti ljubav, a samo od vas zavisi hocete li toj osobi dati sansu  da vas usreci jer ona to bez imalo sumnje moze.

 

BLIZANCI

Probajte da se fokusirate na svoje emocije jer je itekako istina da   trenutno ne znate sta je ono sto zelite. U vasoj blizini sada postoji jedna osoba koja je spremna na sve da bi vas imala, ali  problem je sto vi niste sigurni da zelite isto sto i ona.

 

RAK

Mozda je najbolje da krenete dalje. Jer osoba koju vi zelite prosto ne ume da vam uzvrati emocije i tesko da ce to moci tako da nema svrhe da cekate da se desi nesto sto verovatno nikada nece.

 

LAV

Moglo bi se reci da ste  zadovoljni vasim emotivnim statusom. Najvise vam odgovara ako ste sada slobodni jer to znaci da mozete da ugodite sebi i da prosto radite sve sto vam padne na pamet.

 

DEVICA

U toku danasnjeg dana nemojte nikome nista obecavati ako ne mozete da garantujete svojim zivotom da cete biti u stanju da to i ispunite. To je jedini  nacin da nikoga ne povredite i da vi sami ne budete razocarani.

 

VAGA

Moglo bi se reci da ste u velikoj zabludi   jer se uporno nadate da ce jedan ovan umeti da vam uzvrati emocije,ali nazalost do toga tesko da ce doci. Sto pre to shvatite i prihvatite, to su vece sanse da   krenete dalje i budete srecni.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2