Izaberi jedno SRCE, i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE-Dali te ocekuju SUZE ili SRECA?

Izaberi jedno SRCE, i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE-Dali te ocekuju SUZE ili SRECA?

17. rujna 2021. 0 By Maja

Svi se  mi nadamo velikoj ljubavi. Na zalost ta velika ljubav se na kraju ispostavi kao pogresna. Ali, sve dok ljubav postoji u nju ne smijemo prestati vjerovati.

 

SRCE BROJ 1.

Izabrao si srce koje o tebi govori da si imao vrlo losa iskustva u ljubavi. Ti si neko ko se je uvijek zalagao samo za ljubav. Tebe su neke ljubavi mozda izdale, ali to tebe nikada nije zaustavilo da vjerujes u svoju ljubavnu srecu. Ti si osoba koja zivi za ljubav, i koja nikada sebi nece dozvoliti da je neko skrene sa tog puta. Tvoja ljubav je cista i uvijek iskrena. Narazliku od tvojih bivsih ljubavi, ti nikada nisi u svojoj vezi pomisljao na druge. Ti kada zavolis, volis cijelim srcem ilil nikako.

Mozda ni sa tobom nij euvijek lako, ali bar je tvoj sacjest cista, kada je ljubav u pitanju. Ti  ces do kraja godine da upoznas svoju srodn udusu. Osobo koja cete vvoljeti i kokok ces ti mnogo znacititi u zivotu. Tvoja sreca je da ces sresri osobu koja je slicna tebi, nekoga ko ce imati isti pogled na zivot kao ti. Tebe ocekuje velika sreca do kraja godine , jer ces napkon uspijeti u7poznati svoju srodnu dusu.

 

SRCE BROJ 2.

Za tebe vazi pavilo da skoro sve mora biti onako kako ti to sebi zamislis. Sreca u ljubavi je tebe pratila, ali ti se je sa svojom tvrdoglavoasti u spio otjerati. Sreca ti je bila  naklonjena, ali ti nisi znao sda je cijenis i postujes. Partnera si uzimao zdravo za gotovo, kao da ponekad nije ni postojao. Mnogo toga si voljenoj oosbi ucinio u inat. Kao da si imao potrebu da ona za tobom trci i da te moli da se vratis nazad. Do kraja godine neces imati nikoga da ga molis  nazad. Ti ces do kraja godine na začlost ostai sam.

Mogao si da imas ljubav iz snova, ali ti si ocito zelio nesto drugo.Sada ces imati dovoljno vremena da shvatis sta je to sto u tvom zivotu fali, i zasto neke drage osobe ne zele da ostanu dio tvog zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2